Τέλη κυκλοφορίας παράταση: Η πληρωμή τους παρατείνεται έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021

Τέλη κυκλοφορίας παράταση: Η δίμηνη παράταση δίνει ανάσα στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Τέλη κυκλοφορίας παράταση: Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας παρατάθηκε έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πήραν μία σειρά από πρόσθετα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης για το Δεκέμβριο 2020. Η παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας είναι ένα από αυτά τα μέτρα.

Με σχετική απόφαση του κ. Βεσυρόπουλου, Υφυπουργού Οικονομικών, η προθεσμία παρατείνεται έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και για όσους έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους.

Σύμφωνα με τον κ. Βεσυρόπουλο «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Τέλος, το Υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω η διαδικασία και τα τέλη θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τη συγκεκριμένη διορία.

Τέλη κυκλοφορίας παράταση: Δόθηκε παράταση έως τις 26 Φεβρουαρίου

Πέραν της παράτασης των τελών κυκλοφορίας, υπενθυμίζονται τα μέτρα που θα ισχύσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Σήμερα έγιναν οι ανακοινώσεις σχετικά με την περίοδο των εορτών από τον κ. Πέτσα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, τα χιονοδρομικά κέντρα και ο αθλητισμός θα μείνουν κλειστά έως τις 7 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί.

Όσο για τις μετακινήσεις εκτός νομού, αυτές απαγορεύονται, ενώ απαγορεύεται επίσης η απαγόρευση τη νύχτα.

Σχετικά με όσους καταφθάνουν από το εξωτερικό στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχουν κάνει τεστ κορονοϊού 72 ώρες πριν την πτήση και να είναι αρνητικό. Ακόμα υποχρεούνται να μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα 10 ημερών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo