Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Βγήκαν τα οριστικά – Δες τώρα αν είσαι δικαιούχος

by Αντώνης Βαλμάς

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Ώρα να μάθεις αν είσαι δικαιούχος

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Στην ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της κλήρωσης του προγράμματος Τουρισμός για Όλους.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους. Έτσι ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια. Σε αυτά συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές!

Τουρισμός για όλους αποτελέσματα: Ανακοινώθηκαν τα τελικά - Μάθε τώρα

Λεπτομέρεις για όσους είναι δικαιούχοι στα αποτελέσματα του τουρισμού για ολους

  1. επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.
  2. Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.
  3. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.
  4. Αν ο δικαιούχος αποχωρήσει νωρίτερα από τις 4 διανυκτερεύσεις, το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ακυρώνεται το e-voucher σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση.
  5. Τυχόν προκαταβολή που μπορεί να ζητηθεί από τον πάροχο αφαιρείται κατά την αναχώρηση από το ποσό της ίδιας συμμετοχής.
  6. Η συμφωνία με το κατάλυμα για το κόστος παραμονής στο κατάλυμα για περισσότερο διάστημα γίνεται μεταξύ παρόχου και δικαιούχου και το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo