25η Μαρτίου χιόνια: Θα χιονίσει στα βόρεια προάστια της Αττικής – Τι λέει ο Αρνιακός

25η Μαρτίου χιόνια: Κακοκαιρία θα επικρατήσει στη χώρα ανήμερα της Εθνικής Εορτής

25η Μαρτίου χιόνια: Κακοκαιρία θα επικρατήσει σε πολλές περιοχές της χώρας ανήμερα της Εθνικής Εορτής την Πέμπτη 25/3.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα βορειοδυτικά της χώρας θα υπάρξουν νεφώσεις. Ενώ στην υπόλοιπη χώρα, θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο. Ενώ, τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προβλέπει ότι την Πέμπτη 25/3, χιόνια θα πέσουν ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Αναφέρεται σε χιονοπτώσεις στην Πεντέλη, στην Πάρνηθα, στο Βαρνάβα, Γραμματικό, Καπανδρίτι και Άγιο Στέφανο. Θα υπάρξουν δηλαδή χιονοπτώσεις από υψόμετρο 450 μέτρα και πάνω.

Πέρα από τον Τάσο Αρνιακό, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει τα εξής για τον καιρό με χιόνια την Πέμπτη 25 Μαρτίου

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε για τον καιρό την Πέμπτη 25/3 «Την Πέμπτη θα είναι η πιο παγωμένη ημέρα της εβδομάδας. Ο υδράργυρος θα πέσει κατά δέκα με έντεκα βαθμούς σε σχέση με χθες, Δευτέρα. Αναμένουμε χιόνια στην Ανατολική Θεσσαλία, κεντροανατολική Στερεά, Εύβοια, βόρειες Σποράδες και βορειοανατολική Πελοπόννησο, ενώ αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε περιοχές που είναι από 300 -350 μέτρα υψόμετρο. Χιόνια θα έχουμε τις πρωινές ώρες σε Βοιωτία και Φθιώτιδα ακόμη και στα πεδινά, ενώ όσον αφορά την Αττική, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ίσως έχουμε από την Κηφισιά και σε περιοχές όπως Θρακομακεδόνες, Βίλια, Βαρνάβα, Γραμματικό και Φυλή στους πρόποδες της Πάρνηθας. Όσον αφορά την ώρα της παρέλασης ίσως έχουμε τοπικές ασθενείς βροχοπτώσεις».

Related posts

Ο εφιάλτης επιστρέφει: Ήχησε το 112 στη Θεσσαλία

Προεıδοποίηση Τσατραφύλλıα: «Πρоσоχń! Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες» – Ποια είναι η περιοχή

Έκτακτο δελτίο τώρα από την ΕΜΥ – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί