Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει από το απόγευμα

by Ioanna Themistocleous
Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει από το απόγευμα

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα το απόγευμα (Κυριακή 11-01) στη χώρα με έντονο κύμα ψύχους, ισχυρούς βόρειους ανέμους και στα ορεινά – ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της βόρειας κυρίως Ελλάδας – χιονοπτώσεις, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ.

Πολύ χαμηλές θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες μέχρι και το πρωί της Τετάρτης (14-01-26).

Παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια, θα σημειώνεται τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες.

Πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν κατά τόπους έως και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (12-01-26).

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:
α. Στα ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας.

β. Από τη νύχτα σε πεδινές περιοχές της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στις περιφερειακές ενότητες Σερρών και Χαλκιδικής, τα ανατολικά τμήματα της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και σε νησιά του βορείου Αιγαίου (Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σποράδες).

γ. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε πεδινές περιοχές της Εύβοιας (κυρίως στα ανατολικά τμήματά της) και τα ορεινά – ημιορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Οι χιονοπτώσεις θα σταματήσουν, πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (12-01-26) στα βόρεια και από τις απογευματινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές εκτός των ορεινών – ημιορεινών της Κρήτης όπου θα συνεχιστούν μέχρι και το πρωί της Τρίτης (13-01-26).

Λούκας Γιώρκας για την σύζυγό του: «Δεν την ήξερα! Μπήκε στο καμαρίνι την άρπαξα από το λαιμό

Σήμερα γιορτάζει η Αγία που της μίλησε ο Ιησούς Χριστός και από αμαρτωλή βαπτίστηκε Χριστιανή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος στα 57 της χρόνια

Το απλό κόλπο για να διαπιστώστε εάν το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά παpθένο

Τέμπη: «Ήταν ένα παιδί που ήθελε να ζήσει, μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» – Συγκλονίζει η μητέρα της Ιφιγένειας Μήτσκα

Προτεινόμενα