Επιδείνωση του καιρού: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια εξέδωσε η ΕΜΥ

Επιδείνωση του καιρού: Αναλυτικά ο επιδεινωμένος καιρός τις επόμενες μέρες

Επιδείνωση του καιρού: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε πριν λίγο ώρα η Εθνική Μετεωρολογική Εταιρεία. Η ΕΜΥ αναφέρει ότι η επιδείνωση θα επέλθει το Σάββατο 20/3 από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους ενώ από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις.

Αναλυτικότερα:

  • Σάββατο 20/3

Από το απόγευμα, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Μακεδονία, στα δυτικά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Καθώς και στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Επίσης, αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου καθώς και στη δυτική Μακεδονία.

  • Κυριακή 21/3

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στη Ήπειρο και στη δυτική Στερεά. Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα θα είναι έντονα τις πρωινές ώρες.

Πυκνά χιόνια θα πέσουν τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και στη Δυτική Μακεδονία.

  • Δευτέρα 22/3

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βορειοδυτικά ορεινά.

Επιδείνωση του καιρού: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

Πέρα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, αυτός είναι ο καιρός σήμερα 19/3 στη χώρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού 19/3, κακοκαιρία εκδηλώνεται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη και τις Κυκλάδες αναμένονται βροχές με καταιγίδες. Χιόνια θα σημειωθούν επίσης στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Παγετός θα σημειωθεί επίσης τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν