Καιρός 20/1: Τσουχτερό το κρύο και σήμερα – Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε -16,9°C

Καιρός 20/1: Η κακοκαιρία «Λέανδρος έφυγε, αλλά το πολικό ψύχος παραμένει

Καιρός 20/1: Μπορεί η κακοκαιρία «Λέανδρος» να έφτασε χτες στο τέλος της, ωστόσο οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες παραμένουν. Σήμερα θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός, εκτός από τις Κυκλάδες και την Κρήτη όπου θα υπάρξουν μερικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές. Μάλιστα στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις και σύντομα θα υπάρξει βελτίωση.

Σήμερα το πρωί, τσουχτερό ήταν και πάλι το κρύο. Ακόμα και αν ανέβηκε κάπως η θερμοκρασία, στη Βόρεια Ελλάδα το κρύο καλά κραττεί. Η χαμηλότερη θερμοκρασία σήμερα, σημειώθηκε στο Νέο Καύκασο με -16,9°C. Ακολούθως, στην Κοιλάδα Κοζάνης το θερμόμετρο έδειξε -15,3°C, ενώ στην Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης -14°C. Στη Φλώρινα, η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στους -13,6°C, στη Βλάστη Κοζάνης στους -13,4°C και στο Νευροκόπι στους -11,3°C. Τέλος, στην Πτολεμαΐδα το θερμόμετρο έδειξε -10,1°C και στη Βωβούσα Ιωαννίνων -9,8°C.

Καιρός 20/1: Τσουχτερό κρύο στη χώρα - Πού έδειξε -16,9°C

Δείτε σε ποιες περιοχές χρειάζεστε οπωσδήποτε αλυσίδες για να μετακινηθείτε λόγω καιρού σήμερα 20 Ιανουαρίου

Εξαιτίας των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, επιβαρυμένα είναι τα εξής οδικά δίκτυα: το ορεινό οδικό δίκτυο Φλώρινας και ορεινά σημεία της Ημαθίας, Χαλκιδικής, Πέλλας και Κιλκίς. Για να μετακινηθείτε σε αυτές τις περιοχές, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες στα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Ήλιος με τσουχτερό κρύο θα σημειωθεί και στη Θεσσαλονίκη σήμερα. Ο καιρός θα είναι αίθριος, ωστόσο η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 9°C στη μέγιστη τιμή της. Ηλιοφάνει επικρατεί και στη Θράκη ωστόσο στο Διδυμότειχο η θερμοκρασία έφτασε στους -7°C.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα