Καιρός Αγίου Πνεύματος: Ο Καλλιάνος δηλώνει πως θα έχουμε πλημμύρες και αυτή θα είναι η θερμοκρασία

by Αντώνης Βαλμάς

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Με τι καιρό θα κάνουμε διακοπές το τριήμερο

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Όλοι μας περιμένουμε πως και πως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ώστε να ξεκουραστούμε και πάντα ελπίζουμε σε καλό καιρό και λιακάδα ώστε να περάσουμε υπέροχες στιγμές μετα αγαπημένα μας πρόσωπα σε αυτές τις τριήμερες διακοπές.
Δυστυχώς όμως όπως φαίνεται ο καιρός δεν θα μας κάνει τη χάρη.


Αγίου Πνεύματος: Τι δήλωσε ο Καλλιάνος

Όπως δήλωσε ο κύριος Καλλιάνος:

«Είχαμε πει από τις προηγούμενες ημέρες ότι εκτός του Σαββάτου που θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας, Κυριακή και Δευτέρα θα είναι εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και ήπιες θερμοκρασίες γύρω στους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου», σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε και 5 ιδέες για να περάσετε τέλεια, αν μείνετε το τριήμερο στην Αθήνα

«Πολύ φοβάμαι ότι αύριο ίσως έχουμε προβλήματα στη δυτική Ελλάδα. Πλημμυρικά φαινόμενα. Φοβάμαι ότι η ραγδαιότητα των βροχοπτώσεων θα είναι πολύ έντονη σε περιοχές των Επτανήσων και της δυτικής ηπειρωτικής χώρας από σήμερα τα μεσάνυχτα και προς το ξημέρωμα της αυριανής ημέρας. Θα έχουμε πολύ ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ακόμα και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι δείκτες αστάθειας είναι πάρα πολύ ανεβασμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι έντονα τα φαινόμενα», πρόσθεσε.

«Κυριακή και Δευτέρα θα είναι πολύ καλά, με θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές, εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, και έτσι θα πάνε και οι επόμενες ημέρες. Ίσως Τετάρτη έχουμε κάποιες βροχές, αλλά θα το δούμε τις επόμενες ημέρες», ανέφερε.

Δείτε τους δημοφιλέστερους και φθηνότερους προορισμούς για του Αγίου Πνεύματος

«Παρέα με τις ισχυρές βροχές αύριο στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου θα είναι πολύ εξασθενημένα τα φαινόμενα, θα έχουμε και πολύ ισχυρούς νοτιάδες, έως και 8 μποφόρ, αλλά και σκόνη από την Αφρική. Πρέπει να περιορίσουν την άσκηση άνθρωποι που έχουν προβλήματα καρδιάς και άσθματος», κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν