Καιρός: Δεν υπάρχει αυτό που θα γίνει έως τα Χριστούγεννα – Τρίβουν τα μάτια τους οι μετεωρολογοι

by Newsroom i-diakopes.gr
Καιρός: Δεν υπάρχει αυτό που θα γίνει έως τα Χριστούγεννα – Τρίβουν τα μάτια τους οι μετεωρολογοι

Η ζέστη φαίνεται να τελειώνει σιγά σιγά και τη θέση του να παίρνει πιο φθινοπωρινός καιρός τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, έχουμε και τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό που θα κάνει τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Και όχι δεν είναι στοιχεία που προέρχονται από τα Μερομήνια, αλλά από τον καθηγητή μετεωρολογίας του ΑΠΘ Μιχάλη Σιούτα.

Από τα λεγόμενά του πιο δύσκολος μήνας από πλευράς κρύου θα είναι ο Δεκέμβριος, ενώ ο Ιανουάριος μάλλον θα είναι πιο ήπιος.

Καιρός: Δεν υπάρχει αυτό που θα γίνει έως τα Χριστούγεννα – Τρίβουν τα μάτια τους οι μετεωρολογοι

Πριν την έλευση του πρώτου χειμωνιάτικου μήνα, θα υπάρξουν αλλεπάλληλα βαρομετρικά χαμηλά, τις επόμενες ημέρες, που θα φέρουν πολλές βροχές με νοτιάδες.

Ψυχρή εισβολή αναμένεται, όπως είπε ο κ. Σιούτας, από το τέλος του Νοεμβρίου. Από αρχές Δεκεμβρίου έως και τέλος του μήνα ο χειμώνας θα είναι αισθητός με όλα του χαρακτηριστικά, δηλαδή θα δούμε και κρύο και χιόνια. Όμως, η διάρκειά του μένει να φανεί από νεότερα δεδομένα, καθώς προς τα τέλη του Δεκέμβρη με αρχές Ιανουαρίου φαίνεται πως επιστρέφουν οι ήπιες θερμοκρασίες.

Αναμένεται δηλαδή ο Δεκέμβριος να έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες από τον Ιανουάριο, προς το παρόν τουλάχιστον.

Έκτακτη είδηση σoκ: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εορτολόγιο 6/11: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Σε ποιους να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά

Αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα 6 μήνες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα

Βίντεο ντοκουμέντο! Μαζωνάκης: Όσα δήλωνε η Βάσω για τα χρήματα που έπαιρνε από τον Γιώργο – Γιατί της είχε δώσει την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του

«Ετοιμαστείτε, έρχεται»: Τα «έχασαν» οι μετεωρολóγοι – Ακραίο αυτό που θα συμβεί τον Νοέμβριο

Προτεινόμενα