Κακοκαιρία 26/1: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο – Θα χιονίσει και στα πεδινά

Κακοκαιρία 26/1: Δείτε τις περιοχές που θα πλήξει η νέα έλευση της κακοκαιρίας στη χώρα

Κακοκαιρία 26/1: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ λίγη ώρα πριν για αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιδείνωση του καιρού θα συνοδεύεται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και στα ανατολικά ηπειρωτικά. Από το απόγευμα όμως, η κακοκαιρία θα επεκταθεί σε βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και σε χαμηλότερο υψόμετρο. Από το βράδυ, θα πέσουν χιόνια και σε πεδινές περιοχές.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν επίσης βροχές και καταιγίδες. Ενώ, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ενώ, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα ισχύσει το ίδιο. Μάλιστα, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των βορειότερων νησιών στη διάρκεια της νύχτας.

Κακοκαιρία 26/1: Δείτε πού θα χιονίσει - Χιόνια και στα πεδινά

Δείτε την εξέλιξη της κακοκαιρίας αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, θα εκδηλωθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι. Από το βράδυ, θα πέσουν χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν