Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Πού θα χιονίσει σήμερα – Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο άγγιξε τους -14°C

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Δείτε σε ποιες περιοχές χιόνισε και πού αναμένεται να χιονίσει σήμερα

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Καθώς βρισκόμαστε εν εξελίξει της κακοκαιρίας «Λέανδρος», σε πολλές περιοχές έχουν ήδη πέσει χιόνια. Μέχρι αυτή τη στιγμή, στα λευκά έχουν ήδη ντυθεί περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Χιόνια έπεσαν και στο Κιλκίς, στην Πέλλα, στη Φλώρινα, στις Σέρρες, στην Ημαθία και στο Μέτσοβο.

Μάλιστα, στους δήμους Αμυνταίου και Φλώρινας, τα δημοτικά και τα ειδικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά.

Χιόνια έχουν αρχίσει να πέφτουν και στο Ωραιόκαστρο, στον Πολύγυρο, στο Ρετζίκι, στο Φίλυρο και στο Χορτιάτη. Και στα ορεινά του νομού, στο Λαχανά, σε Σοχό, Όσσα, Βερτίσκο και Ξυλόπολη.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, σε οκτώ περιοχές της χώρας σημειώθηκαν θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές, υπό του μηδενός. Η χαμηλότερη θερμοκρασία σήμερα 15/1 σημειώθηκε στο Νέο Καύκασο με -13,8 βαθμούς Κελσίου. Έπειτα στη Βλάστη Κοζάνης ο υδράργυρος έδειξε -12,3, ενώ στη Φλώρινα -11,6. Στον Άγιο Παύλο Ημαθίας η θερμοκρασία άγγιξε τους -10,8, ενώ στην Κίτρινη Λίμνη Κοζάνης τους -10,4. Τέλος, στη Βουνάσα Γρεβεών ο υδράργυρος έδειξε -10,3, στην Κοιλάδα Κοζάνης -10,2 και στην Πτολεμαΐδα -9,5 βαθμούς Κελσίου.

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Δείτε σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα

Δείτε αναλυτικά σε ποιες περιοχές αναμένεται να χιονίσει σήμερα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Λέανδρος»

Σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται σήμερα χιονοπτώσεις. Όσον αφορά την Αττική, χιόνια αναμένεται να πέσουν σε υψόμετρο από τα 800 μέτρα και πάνω.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες και ύστερα βελτίωση. Από το βράδυ, ωστόσο, ο καιρός θα επιδεινωθεί και πάλι και οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και στις πεδινές περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία (400 μέτρα) και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια (600 μέτρα) και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο (800 μέτρα).

Δείτε τις οδηγίες για τον παγετό και τις χιονοπτώσεις από τη ΓΓΠΠ ενόψει της κακοκαιρίας «Λέανδρος»

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Δείτε σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα