«Καμπανάκι» από Σάκη Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός με χιόνια σε 4 ημέρες, ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά

Σάκης Αρναούτογλου: Επιδείνωση του καιρού

Ενώ ο καιρός μέχρι τώρα είναι ανοιξιάτικος, αυτό πρόκειται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες, με τον χειμώνα να κάνει την εμφάνιση του, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Επιδείνωση θα έχουμε την Τρίτη από τα Δυτικά της χώρας με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Έντονα φαινόμενα θα έχουμε και στα ανατολικά νησιωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι καλός με κάποιες τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο. Η θερμοκρασία στους 16 στα κεντρικά στους 10 με 13 στα βόρεια και στους 16 στα νότια. Την Κυριακή στα ίδια επίπεδα του Σαββάτου και την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς στα κεντρικά, στους 12 στα βόρεια και στους 16 στα νότια.

Τη Δευτέρα συννεφιές θα έχουμε από τα Δυτικά και θα δώσουν βροχές από το απόγευμα και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς στα κεντρικά, στους 10 με 11 στα βόρεια και στους 16 στα νότια.

Που θα χιονίσει σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης, ωστόσο, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και χιονοπτώσεις. Ειδικότερα, χιονοπτώσεις αναμένονται την Τρίτη, έως και πυκνές, όπως ανέφερε ο ίδιος. Η δυτική Ελλάδα θα έχει ισχυρές βροχές, ενώ τα χιόνια θα πέσουν πάνω από τα 1.500 μέτρα, αλλάζοντας το τοπίο στα βουνά της χώρας που μέχρι τώρα ήταν χωρίς χιόνι. Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις πως το απόγευμα της Τρίτης στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα το «γυρίσει» σε χιόνι σε περιοχές κάτω από τα 1.000 μέτρα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία της Τρίτης μετά το 10:10 στο παρακάτω βίντεο.

Related posts

Μερομήνια 2024: Αποκαλύφθηκε τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Έρχονται τα πάνω κάτω με τον καιρό – Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και την Πρωταπριλιά

Καιρός: Μην πλένεται τα αμάξια σας – Τι θα έρθει τις επόμενες ώρες