«Καταιγίδες, βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας»: Προειδοποίηση από την Χριστίνα Σούζη για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός: Καμπανάκι από τη Χριστίνα Σούζη για καταιγίδες

Ο καιρός τρελάθηκε για τα καλά αφού σύμφωνα με τη πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας με ισχυρές τοπικές καταιγίδες.

Συγκεκριμένα η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ τόνισε πως στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδος ο καιρός θα είναι άστατος με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες αλλά στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με λίγη συννεφιά.

Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία αυτή και από ποια μέρα θα έχουμε ξανά ηλιοφάνεια σ’ όλη την χώρα; Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο:

Ο Γιάννης Καλλιανός για τον καιρό της 25ης Μαρτίου

Οριστική μεταβολή από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Έχει κλειδώσει ο καιρός για τις παρελάσεις…»

Τη γνώμη του ειδικού για ακόμη μία φορά ζήτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Live News στο Mega. Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε τόσο για τον καιρό των ερχόμενων ημερών, όσο για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα το Σαββατοκύριακο που έπεται, με το βλέμμα στραμμένο πια στην 25η Μαρτίου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στη γενική καλοκαιρία που θα έχουμε όλες τις μέρες, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμη και τους 22 βαθμούς από την Παρασκευή (24/3), ενώ οι λίγες μπόρες που θα έρθουν Τρίτη-Τετάρτη και το απόγευμα του Σαββάτου, δε χρειάζεται να ανησυχήσουν τους εκδρομείς ενόψει Εθνικής Εορτής. Παράλληλα, ανακοίνωσε το τέλος ο Τάσος Αρνιακός!

Related posts

Μερομήνια 2024: Αποκαλύφθηκε τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Έρχονται τα πάνω κάτω με τον καιρό – Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και την Πρωταπριλιά

Καιρός: Μην πλένεται τα αμάξια σας – Τι θα έρθει τις επόμενες ώρες