Μετά τα Πασχούγεννα έρχονται τα Ηλιούγεννα: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό τα Χριστούγεννα

by Newsroom i-diakopes.gr
Μετά τα Πασχούγεννα έρχονται τα Ηλιούγεννα: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό τα Χριστούγεννα

Καιρός Χριστουγέννων: Ανοιξιάτικο σκηνικό με 20αρια

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη ο καιρός τα Χριστούγεννα πρόκειται να είναι ανοιξιάτικος. Μάλιστα όπως σημείωσε, οδεύουμε προς «Πασχούγεννα – Ηλιούγεννα».

Ο μετεωρολόγος του OPEN σημείωσε πως η πολική αέρια μάζα που βρισκόταν πάνω από τη χώρα έχει ήδη αρχίσει να αποχωρεί και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

«Ο υδράργυρος θα τραβήξει για άλλη μια φορά την ανηφόρα για να βρεθεί τα Χριστούγεννα αλλά και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς τοπικά», είπε.

Μετά τα Πασχούγεννα έρχονται τα Ηλιούγεννα: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό τα Χριστούγεννα

Καιρός Χριστουγέννων: Η ανάρτηση στο Facebook

Δημοσίευσε και έναν χάρτη όπου σημειώνεται, ενδεικτικά, το πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, στον χάρτη αποτυπώνεται «πού αναμένεται να βρεθεί η θερμοκρασία ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον ήλιο να κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο και τις θάλασσές μας καλοτάξιδες, καιρός που δεν θα προβληματίσει τους ταξιδιώτες μας. Η ψύχρα – κρύο βέβαια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τη νύχτα και το πρωί για να μας θυμίζουν και σε ποια εποχή βρισκόμαστε».

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα