Ο Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε φανταστικό ήλιο στην Ελλάδα, ξεχάστε τον»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο γνωστός μετεωρολόγος για την αλλαγή στο σκηνικό καιρού

Ο χειμώνας έκανε την εμφάνιση του στη χώρα μας με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις ενώ τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά. Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως ο χειμώνας ήρθε για να μείνει ενώ κάνει πρόγνωση για αυτή την εβδομάδα.

Νέα αλλαγή του καιρού την Τρίτη με έναν νέο βαρομετρικό να καταφθάνει κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε συννεφιά στην ανατολική Ελλάδα και ηλιοφάνεια στα δυτικά.

Βροχές θα έχουμε στα Δωδεκάνησα και στην Εύβοια, ενώ από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει. Στη ΝΑ Ελλάδα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα συννεφιάσει σε όλη την χώρα. Το βράδυ θα έχουμε βροχές και μπόρες στη δυτική Ελλάδα και τα νότια της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και ΝΑ και θα φτάσει στο Ιόνιο στα 7-8 μποφόρ και τα 5-6 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 6 με 8 στα ορεινά, στους 16 στα δυτικά, στους 16-7 στο Αιγαίο και 10 με 12 στην πεδινή χώρα.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά και βροχή στα ΒΑ του νομού. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε συννεφιά από το πρωί με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς.

Σάκης Αρναούτογλου: Πως θα κυλίσει ο καιρός μέσα στην εβδομάδα

Την Τετάρτη θα έχουμε νέα μεταβολή του καιρού με αρκετή βροχή από τα ΝΔ στα ΒΑ. Η θερμοκρασία στους 14 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στους 19 στα νότια.

Την Πέμπτη μεγάλη αστάθεια θα έχουμε στη δυτική Ελλάδα και τα βόρεια – ανατολικά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με τις βροχές να παραμένουν στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 17 στα κεντρικά και στους 20 στα νότια.

Το Σάββατο συννεφιά θα έχουμε σχεδόν παντού με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Παρασκευή.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Related posts

Μερομήνια 2024: Αποκαλύφθηκε τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Έρχονται τα πάνω κάτω με τον καιρό – Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και την Πρωταπριλιά

Καιρός: Μην πλένεται τα αμάξια σας – Τι θα έρθει τις επόμενες ώρες