Παγετός ολκής από τα Μερομήνια: Βαρυχειμωνιά με σφοδρές χιονοπτώσεις – «Πολικό ψύχος από τον Γενάρη…»

by Newsroom i-diakopes.gr
Παγετός ολκής από τα Μερομήνια: Βαρυχειμωνιά με σφοδρές χιονοπτώσεις – «Πολικό ψύχος από τον Γενάρη…»

Παγετός ολκής προβλέπουν τα Μερομήνια 2023-2024, καθώς θα έρθει βαρυχειμωνιά με σφοδρές χιονοπτώσεις. Το πολικό ψύχος αναμένεται από τον Γενάρη..

Τους επόμενους μήνες έρχονται πολλές βροχές, τσουχτερό κρύο και χιόνια, ενώ βελτίωση στον καιρό αναμένεται από το τέλος Μαρτίου μέχρι τις αρχές Απριλίου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιώργο Τσατραφύλλια για το Σαββατοκύριακο.

Παγετός ολκής από τα Μερομήνια: Βαρυχειμωνιά με σφοδρές χιονοπτώσεις – «Πολικό ψύχος από τον Γενάρη…»

Μερομήνια – Νοέμβριος 2023
Ο Νοέμβριος μπαίνει με απότομη αλλαγή και πολλές βροχές, κυρίως στη νησιωτική Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μερομήνια, από πλευράς θερμοκρασιών ο μήνας θα είναι ήπιος ενώ προς τα τέλη θα υπάρξει η πρώτη πτώση καθώς έρχεται ο χειμώνας.

Μερομήνια – Δεκέμβριος 2023
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Μετά τις 10 του μήνα θα είναι έντονα τα φαινόμενα, με αρκετό χιόνι, πολύ κρύο και δυνατές βροχές. Σύμφωνα με τα μερομήνια, θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Μερομήνια – Ιανουάριος 2024
Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνεια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Μερομήνια – Φεβρουάριος 2024
Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μερομήνια – Μάρτιος 2024
Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Μερομήνια – Απρίλιος 2024
Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

Προτεινόμενα