ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ: Κακά μαντάτα, με βροχές, μούχλα και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα “πνιγούν” στο νερό

by Ioanna Themistocleous
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ: Κακά μαντάτα, με βροχές, μούχλα και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα “πνιγούν” στο νερό

Ο καιρός στην Ελλάδα αλλάζει και το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να κυλήσει με μουντό σκηνικό και έντονη αστάθεια, σύμφωνα με την Weather Analysis Greece.

Η χώρα εισέρχεται σε μια υγρή περίοδο, με συνεχείς βροχοπτώσεις και συννεφιασμένο ουρανό να κυριαρχούν στις περισσότερες περιοχές. Οι χαμηλές πιέσεις θα διατηρήσουν το βροχερό μοτίβο, επηρεάζοντας τόσο την ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση, «έρχεται λοιπόν περίοδος υψηλής υγρασίας, συννεφιών, όχι πολύ ήλιου, μούχλας, ήπιων θερμοκρασιών (Κυριακή-Τρίτη κυρίως στα κεντρικά και νότια και αρκετά πάνω από τα κανονικά), αλλά και Αφρικανικής σκόνης (από αύριο ως και τουλάχιστον Τετάρτη, ενώ αύριο θα είναι ψηλά και όχι κοντά στο έδαφος, αλλά θα πέσει ως λασποβροχή εκεί όπου θα βρέξει – δυτικά και βόρεια)».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

«Έρχεται βροχερή περίοδος στην Ελλάδα. Όχι μόνο το επόμενο 10ήμερο, αλλά πιθανότατα και στον Απρίλη να κυριαρχήσει αυτό το πατρόν, αν και οκ, πολύ μακριά για να το πούμε.

Έρχεται λοιπόν περίοδος υψηλής υγρασίας, συννεφιών, όχι πολύ ήλιου, μούχλας, ήπιων θερμοκρασιών (Κυριακή-Τρίτη κυρίως στα κεντρικά και νότια και αρκετά πάνω από τα κανονικά), αλλά και Αφρικανικής σκόνης (από αύριο ως και τουλάχιστον Τετάρτη, ενώ αύριο θα είναι ψηλά και όχι κοντά στο έδαφος, αλλά θα πέσει ως λασποβροχή εκεί όπου θα βρέξει – δυτικά και βόρεια).

Δίνω και την ενδεικτική εικόνα φαινομένων υετού (βροχής κυρίως φυσικά) για τις επόμενες 6 μέρες (ως Παρασκευή) και για τις επόμενες 8. Για τις επόμενες 6 είναι πιο σίγουρη η πρόβλεψη, ενώ για τις μετέπειτα (8 μέρες) είναι τελείως ενδεικτική, γιατί μάλλον θα έρθει ένα βαρομετρικό χαμηλό στα τέλη της νέας εβδομάδας και άγνωστο ακόμα πώς θα επηρεάσει την Ελλάδα. Βλέπουμε δηλαδή ότι οι βροχές την επόμενη εβδομάδα και από αύριο θα αφορούν κυρίως τη δυτική Ελλάδα, αλλά και τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, και μετά μάλλον μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι όλη η Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ: Κακά μαντάτα, με βροχές, μούχλα και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα “πνιγούν” στο νερό

«Κι άλλο βίντεο; Σοκ, δεν το περίμενα!»: Η Αλεξανδράκη «αδειάζει» τον Αλεξάνδρου – Δημοσίευσε το προσβλητικό του μήνυμα για την Ιωάννα Τούνη

“Ψάχνω κάτι πιο μπρουτάλ” – Η ατάκα της Ελένης από την Αμαλιάδα που έφερε σε αμηχανία τον Χάρη στο First Dates!

Ένα μικρό ξυπόλητο κορίτσι περίμενε τη μητέρα του στο χιόνι… μέχρι που εμφανίστηκε μια φάλαγγα μοτοσικλετιστών. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια άλλαξε τα πάντα

Κύπριος μποξέρ μέσα στην Τουρκία ενώ τον γιουχάρουν τους λέει ατάκα φωτιά! Θα ανάψουμε κεριά μέσα στην Αγιά Σοφιά (βίντεο)

Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποια Τέμπη; Σοκ με το νέο ποσοστό που δίνει δημοσκόπηση στη Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα