Το πρωί μπουφάν και το μεσημέρι κοντομάνικα: Τρελάθηκε ο καιρός, έρχονται 30αρια

Καιρός: Με ανεβασμένη θερμοκρασία έρχονται οι επόμενες ημέρες

Καύσωνα περιμένουμε τις επόμενες μέρες με θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως και τους 30 βαθμούς. Δείτε ολόκληρη την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε πως τις επόμενες μέρες θα επικρατεί καλοκαιρία, με τον καιρό να μην αλλάζει έως και το τέλος του μήνα. Ήτοι σημαίνει πως και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τον υδράργυρο να δείχνει 26 με 28 βαθμούς και σε κάποιες περιοχές να αγγίζει ακόμα και τους 30 βαθμούς!

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη

Για τη σημερινή ημέρα ο κ. Μαρουσάκης έκανε λόγο για εξασθένιση των βοριάδων τις επόμενες ώρες. Θα υπάρξουν κάποιες τοπικές συννεφιές στα ανατολικά και νότια, ενώ μπορεί βρέξει στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα της Κρήτης.

Ο υδράργυρος σήμερα θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με κάποιες συννεφιές στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι βοριάδες που πνέου θα εξασθενίσουν σιγά σιγά και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί μεταξύ των 24 και 25 βαθμών Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δεν προβληματίζουν και θα είναι της τάξεως των 3 με 4 βαθμών. Αν και το πρωί επικρατεί σχετικό κρύο, ωστόσο, αργότερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός και αύριο, Πέμπτη, με λίγες συννεφιές και θερμοκρασία έως και 25 βαθμοί. Όσο προχωράμε όμως προς το Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως θα ενισχυθεί το βοριαδάκι.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του καιρού

Related posts

Μερομήνια 2024: Αποκαλύφθηκε τι καιρό θα κάνει από Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο

Έρχονται τα πάνω κάτω με τον καιρό – Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες και την Πρωταπριλιά

Καιρός: Μην πλένεται τα αμάξια σας – Τι θα έρθει τις επόμενες ώρες