14χρονη μαθαίνει σε ζωντανή μετάδοση ότι πέθανε η μητέρα της – Σπαρακτικές στιγμές

by Τόνια Τζαφέρη

Η 14χρονη είχε συμμετέχει στο παιχνίδι προκειμένου να μαζέψει χρήματα για την μητέρα της

Μερικές φορές η πραγματική ζωή, μοιάζει με ψέμα και πολλές φορές ακόμη και με εφιάλτη. Δυστυχώς οι δύσκολες στιγμές θα υπάρξουν και το να τις ξεπεράσεις είναι δύσκολη υπόθεση.

Συγκλονισμένους άφησε η νεαρή 14χρονη τους θεατές, όταν έμαθε τα πιο δυσάρεστα νέα της ζωής της και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση.

Η 14χρονη τραγουδίστρια που συμμετείχε σε talent show στην Ινδονησία για να συγκεντρώσει χρήματα για την άρρωστη μητέρα της, ανακαλύπτει σε ζωντανή τηλεόραση ότι η αγαπημένη μανούλα της μόλις πέθανε, όταν εκείνη τηλεφωνεί για να της πει ότι κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο.

14χρονη μαθαίνει σε ζωντανή μετάδοση ότι πέθανε η μητέρα της – Σπαρακτικές στιγμές

Η Jannah είχε περάσει στον επόμενο γύρο του Ινδονησιακού προγράμματος Liga Dangdut

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να της αναγγείλει τα καλά νέα

Αλλά ο θείος Pak Mus απάντησε στην τηλεφωνική γραμμή, ενημερώνοντας την για τα δυσάρεστα νέα.

Η σπαρακτική στιγμή της 14χρονης που ραγίζει καρδιές

Αυτή είναι η σπαρακτική στιγμή που μια 14χρονη διαγωνιζόμενη σε talent show καλεί την άρρωστη μητέρα της για να της αποκαλύψει ότι έχει περάσει στον επόμενο γύρο, μόνο που η τραγουδίστρια ενημερώθηκε σε ζωντανή τηλεόραση ότι μητέρα της πέθανε λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η χαρά της αμέσως εξαφανίστηκε όταν ο θείος της απάντησε στην τηλεφωνική γραμμή για να μεταδώσει τη δυσάρεστη είδηση, ότι η αγαπημένη τους είχε πεθάνει πριν από λίγο. Μέσω μιας ραγισμένης τηλεφωνικής γραμμής, λέει στην άτυχη νεαρή: <<Jannah, η μητέρα σου είπε να είσαι δυνατή, καθώς θα χρειαστεί να φροντίσεις την οικογένειά σου τώρα>>.

«Την αγαπάμε ως μέλος της οικογένειας, αλλά δυστυχώς ο Θεός την αγάπησε περισσότερο και την έχει καλέσει. Η μητέρα σου πέθανε».

Τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν στα μάγουλα της Jannah καθώς τα συναισθήματά της ξεχύνονται ζωντανά στη σκηνή.

Έγραψε: <<Μόλις 14 ετών και ήδη πέρασα στον επόμενο γύρο της Liga Dangdut Indonesia 2020>>.

«Εκείνη τη στιγμή, ήταν χαρούμενη και ήθελε να μοιραστεί τα καλά νέα με την οικογένειά της, αλλά ο θείος της είχε πολύ άσχημα νέα>>.

<<Η μητέρα της είχε πεθάνει μόλις λίγα λεπτά πριν>>

14χρονη μαθαίνει σε ζωντανή μετάδοση ότι πέθανε η μητέρα της – Σπαρακτικές στιγμές

Ο διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχε η 14χρονη Jannah

Το Liga Dangdut είναι ένας διαγωνισμός για την εύρεση του καλύτερου τραγουδιστή της Ινδονησίας του dangdut – μια μορφή λαϊκής μουσικής που συνδυάζει στυλ Χίντι, Αραβικά και Μαλαισιανά.

Καθώς ο διαγωνισμός εξελίσσεται, τους παρέχεται εκπαίδευση στο τραγούδι, τη μόδα, τη χορογραφία και τα μέσα ενημέρωσης, προτού επιλεγεί ο νικητής μέσω ενός μείγματος επαγγελματικής κριτικής και ψηφοφορίας κοινού.

Όποιος κατακτήσει την πρώτη θέση κερδίζει 500 εκατομμύρια ρουπίες Ινδονησίας (35.000 $) σε μετρητά, τη δεύτερη θέση 300 εκατομμύρια (22.000 $) και 200 ​​εκατομμύρια (14.500 $) για την τρίτη θέση.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν