«1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο»: Η περιουσία της ξεπερνά το εξαψήφιο ποσό της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή: Η επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ αποδίδει

Είτε το περίμενες είτε όχι, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους και μέσα στα χρόνια έβλεπε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες το GNTM 5 για την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία συμμετείχε στο φετινό ριάλιτι ως guest κριτής. Περισσότερα αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό», έχοντας όλο το ρεπορτάζ για τις οικονομικές απολαβές του μοντέλου αλλά και την περιουσία της στο εξωτερικό.

Οι αμοιβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο εξωτερικό

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό του ANT1, οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα