17 χρόνια μετά: Πως είναι σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη, στα 40 της, μετά το Fame Story 3

17 χρόνια μετά: Τι κάνει σήμερα η τραγουδίστρια

Η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι τραγουδιού, Fame Story, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star». Η ίδια κάνει τα γυρίσματα για το νέο τραγούδι που έγραψε για τον σύντροφο της.

τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια μέσα από το Fame Story, μιλά για τον σύντροφό της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους.

Η ίδια χαρακτηριστικά αποκάλυψε: «Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πως είναι να ζει μακριά από τον σύντροφό της μιας και αυτό το διάστημα εκείνος βρίσκεται στην Ισπανία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

17 χρόνια μετά: H Νάνσυ Αλεξιάδη μιλάει για τα σχέδια της

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Η 40χρονη τραγουδίστρια όπως βλέπουμε από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram δεν έχει αλλάξει καθόλου, παραμένοντας εντυπωσιακή και λαμπερή, ενώ αυτήν την περίοδο δρομολογεί τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον