19χρονη λέει πως είναι έγκυος, φουσκώνει η κοιλιά της και οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό: «Έχω μέσα μου τον Ιησού»

19χρονη: Οι δηλώσεις που έχουν γίνει viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η 19χρονη, η οποία δηλώνει πως έχει μέσα της τον Ιησού…Μία 19χρονη κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε μωρό, αλλά για τον… Ιησού.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» λέει η 19χρονη Χάλεϊ που εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil. Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

Περισσότερες δηλώσεις από την 19χρονη

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου», υποστηρίζει.

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς της 19χρονης, η οικογένειά της και ιδιαίτερα η μητέρα της λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Haley δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος» λέει η ίδια. «Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» υποστηρίζει η 19χρονη.

Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος.

Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Haley έχει σκεφτεί τρελά πράγματα. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Related posts

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Αυγίτση-Κοσμούδη

Ροζ Πανσέληνος Απριλίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα ζήσουν τις πιο ευχάριστες αλλαγές της ζωής τους