28χρονη: Το γνωστό μοντέλο του Playboy περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο άντρα της

28χρονη: Έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ διεθνούς φήμης και έχει κορυφαίες συνεργασίες με οίκους μόδας

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις ΗΠΑ, με διαφημιστικές καμπάνιες χιλιάδων δολαρίων, έχει πρωταγωνιστήσει σε κορυφαία βίντεο κλιπ και πλέον όπως φαίνεται είναι έτοιμη να κάνει την δίκη της οικογένεια με τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο σύντροφο της.

Ένα μοντέλο του Playboy που πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του Justin Bieber και του Calvin Harris περιμένει το πρώτο της παιδί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της.

Η 28χρονη Ξένια Ντέλι έγινε γνωστή στο βίντεο κλιπ “What Do You Mean;”

Πλέον είναι παντρεμένη με έναν Αιγύπτιο επιχειρηματία που είναι 37 χρόνια μεγαλύτερος της.

Το μοντέλο από την Μολδαβία μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία που δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της με τους 850,000 ακολούθους της στο Instagram.

Η Ντέλι παντρεύτηκε τον 65χρονο Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ τον Ιούνιο του 2016 σε μια πανάκριβη και πολυτελή τελετή στην Σαντορίνη. Οι νεόνυμφοι έμειναν κάποιες μέρες στην Σαντορίνη για να απολαύσουν το υπέροχο νησί και μετά πήγαν στην Ελβετία όπου ζουν οι γονείς της Ντέλι.

Οι προηγούμενες σχέσεις της 28χρονης Ξένιας

Η καριέρα της Ντέλι στο μόντελινγκ ξεκίνησε, όταν παντρεύτηκε τον φωτογράφο Πάτρικ Κοξ, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν σερβιτόρα και μετά πήγε σε σχολή μόντελινγκ.

Κάποιοι υποστήριζαν ότι χώρισε από τον πρώτο άντρα της επειδή είχε σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων “What Do You Mean;”

Related posts

Ημαθία: 36χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε

Αχαΐα: “‘Εφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Λάγαρης

Πάρτε λαχείο, παίξτε τζόκερ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους από 26 Απριλίου, θα γίνουν πλούσια