Κάτια Ταραμπάνκο: Το αυτοάνοσο νόσημα που της στοίχισε πολλές δουλειές και η αποχώρηση από το περσινό Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αποκαλύψεις για το αυτοάνοσο νόσημα

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί, το οποίο μάλιστα της έχει στοιχίσει πολλές δουλειές, ενώ την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το περσινό survivor.

Η νικήτρια του «GNTM», που εντυπωσίασε στο survivor με τις αγωνιστικές της επιδόσεις, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ψωρίαση, το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει από 15 ετών και κατά καιρούς γίνεται – όπως είπε – «πουά».

«Όπως υπογράμμισε το πανέμορφο μοντέλο “έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο Survivor) να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, στην εκπομπή «The 2Night Show», η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβιώσης, υπογραμμίζοντας «δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα. Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω».

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη