3 μήνες μετά βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει θέση για τον καυγά στα MAD VMA

Έλενα Παπαρίζου: Με λίγες λέξεις τους έσβησε τους τράπερς

Έχουν περάσει 3 μήνες μετά τα έκτροπα που συνέβησαν στα MAD MVA μεταξύ Snik και Light και η Έλενα Παπαρίζου παίρνει θέση για το απαράδεκτο περιστατικό.

Φανερά ενοχλημένη παραμένει η Έλενα Παπαρίζου για όσα διαδραματίστηκαν στα φετινά MAD MVA, από τα οποία η ίδια αποχώρησε στη μέση της βραδιάς μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές SNIK, Light και… μπράβους.

Μιλώντας στην κάμερα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», η Έλενα μπορεί να απέφυγε να πει πολλά για το θλιβερό συμβάν, μία ατάκα της, όμως, αρκούσε για να «περιποιηθεί» τους εμπλεκόμενους τράπερς για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Έλενα Παπαρίζου: Η πληρωμένη απάντηση στους τράπερς

«Δεν θέλω να άλλο να ασχοληθώ άλλο μ’ αυτό το πράγμα, θέλω να προχωρήσω μπροστά», είπε όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε κάποια συγγνώμη για όσα συνέβησαν, απαξιώντας ακόμα και να ασχοληθεί με τους «πρωταγωνιστές» της βραδιάς.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε φυγαδευτεί ελαφρά τραυματισμένη και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το γήπεδο Taekwondo, χωρίς να δεχτεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις της επί σκηνής.

Related posts

Έπιασε το στέρνο του και σωριάστηκε μέσα στο γήπεδο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – Σε σοκ ο πλανήτης

Επιτέλους χρήμα: 4 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους, μέσα στην εβδομάδα και δακρύζουν από χαρά

«Θα φέρουμε την κάθαρση» Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης εξαπέλuσαν σήμερα δήλωση «βóμβα»