330.000 προβολές σε 1 ώρα: Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για όλα έγινε με ένα 7λεπτο βίντεο στο Instagram

by Αντώνης Βαλμάς

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Απαντάει με βίντεο στις κατηγορίες και τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί

Πριν από λίγη ώρα επανήλθε με ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στα μηνύματα που έχει λάβει από την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστός ο αποτρόπαιος βιασμός της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Όσα λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

«Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστής, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ.

Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω. Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε, δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

330.000 προβολές σε 1 ώρα: Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για όλα έγινε με ένα 7λεπτο βίντεο στο Instagram

«Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και συγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κωλοτούμπες στον αέρα και να λέω ζήτω η τρέλα. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το bullying. Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη μέσω βίντεο στο Instagram

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo