46χρονος αρίστευσε στις Πανελλήνιες με 19.050 και θέλει να γίνει κτηνίατρος

by Τόνια Τζαφέρη
46χρονος αρίστευσε στις Πανελλήνιες με 19.050 και θέλει να γίνει κτηνίατρος

Θεσσαλονίκη: Στροφή καριέρας στα 46 του χρόνια με 19,050 μόρια στις πανελλήνιες

Ένα ακόμη success story μας ερχεται απο την Θεσσαλονικη και και συγκεκριμένα απο τις Πανελλάδικές εξετάσεις όπου ενας αντρας 46 ετών καταφερε να αριστεύσει και να ανοιξει την πορτα που πάντα ήθελε… αυτην της κτηνιατρικής.

Πάντα ήθελε να γίνει κτηνίατρος και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει. Συγκεντρώνοντας 19.050 μόρια είναι κοντά στον στόχο του.

46χρονος αρίστευσε στις Πανελλήνιες με 19.050 και θέλει να γίνει κτηνίατρος

Ο κ. Αριστοτέλης Βούλγαρης αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις όταν κατά την διάρκεια της καραντίνας βρέθηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα στον εργασιακό του χώρο.

Τι δήλωσε ο 46χρονος από την Θεσσαλονίκη για την μεγάλη επιτυχία του

«Είχα σπουδάσει εναλλακτικές θεραπείες σε κάποιο κολλέγιο και δούλευα σε σπα και κέντρα ευεξίας. Όμως δεν είχα έγγραφο που να πιστοποιεί τις σπουδές μου. Στην περίοδο της καραντίνας δεν μπορούσα να δουλέψω και αποφάσισα να πάω στο ΕΠΑΛ στον Ευκλείδη για να γίνω βοηθός φυσικοθεραπευτή. Παράλληλα αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες με στόχο την Κτηνιατρική ΑΠΘ. Ανέκαθεν αγαπούσα τα ζώα και αν τα καταφέρω και περάσω στην σχολή θα κάνω ένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε στο «ΤyposThes».

Ο κ. Βούλγαρης στα 46 του χρόνια αποφάσισε να δώσει ξανά εξετάσεις. Τον ρωτήσαμε αν ήταν δύσκολο να αφιερώσει χρόνο στο διάβασμα και ανέφερε ότι «το πιο απαιτητικό κομμάτι ήταν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητα που έπρεπε να συνδυαστούν με το διάβασμα, όπως και η αποστήθιση, και το να μπορέσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στη μελέτη».

“Στα 18 δεν ξέρεις τι θέλεις, όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι περισσότερα”, είπε ο 46χρονος αριστούχος Θεσσαλονικιός

Ωστόσο συμπλήρωσε πως «σε αυτή την ηλικία όταν θέλεις κάτι, το κάνεις πιο συνειδητά. Στα 18 δεν ξέρεις τι θέλεις, όσο μεγαλώνεις αντιλαμβάνεσαι περισσότερα». Ο ίδιος είχε στήριξη από την σύντροφό του. Για τα μαθήματα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην έκθεση καθώς όπως ανέφερε η ύλη είναι πλέον διαφορετική από το 1993 που είχε δώσει πρώτη φορά πανελλαδικές.

46χρονος αρίστευσε στις Πανελλήνιες με 19.050 και θέλει να γίνει κτηνίατρος

«Τότε είχε απλά μια έκθεση. Τώρα χρειάζεται κατανόηση κειμένου» σημείωσε. H Ανατομία / Φυσιολογία και η Υγιεινή ήταν προσιτά και ευχάριστα μαθήματα λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Για τα μαθηματικά απευθύνθηκε σε ένα φροντιστήριο. «Με βοήθησαν τα φροντιστήρια Πουκαμισάς όπου παρακολούθησα το συγκεκριμένο μάθημα για να καλύψω τα κενά που είχα», σημείωσε, αποκαλύπτοντάς μας ότι έγραψε 20 στα μαθηματικά!

Προτεινόμενα