Μεγάλες χαρές για Βασίλη Σπανούλη – Ολυμπία Χοψονίδου 9 χρόνια μετά: Έπεσαν «βροχή» οι ευχές

by Maria Giannoutsou
Μεγάλες χαρές για Βασίλη Σπανούλη – Ολυμπία Χοψονίδου 9 χρόνια μετά: Έπεσαν «βροχή» οι ευχές

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιορτάζουν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης! Η Αμαλία τους γίνεται εννέα ετών.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιορτάζουν τα γενέθλια της μεγάλης τους κόρης, Αμαλίας, η οποία μόλις έκλεισε τα εννιά της χρόνια. Το ζευγάρι δέχεται εδώ και ώρες πολλές ευχές για τα γενέθλιά της.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Βασίλης Σπανούλης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την κόρη του, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για την Αιμιλία η οποία σήμερα γίνεται εννέα ετών.

Μεγάλες χαρές για Βασίλη Σπανούλη – Ολυμπία Χοψονίδου 9 χρόνια μετά: Έπεσαν «βροχή» οι ευχές

Μεγάλες χαρές για Βασίλη Σπανούλη – Ολυμπία Χοψονίδου 9 χρόνια μετά: Έπεσαν «βροχή» οι ευχές
Βασίλης Σπανούλης: Οι φωτογραφίες με την κούκλα κόρη τους Αιμιλία που έγινε 9 ετών

Για τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα έβδομο παιδί, ο Βασίλης Σπανούλης είχε απαντήσει σε δηλώσεις του: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

Σάλος: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Αφροδίτη Μάνου μίλησε έτσι για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Θάνατος Μαζωνάκη: Οι 2 φωτογραφίες και το ένα βίντεο που δείχνουν νεκρό τον αγαπημένο τραγουδιστή!

Εξέλιξη σοκ: Σε ποιον έστειλε τη φωτογραφία του νεκpού Μαζωνάκη η Γάκα – Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία

Άγριο κράξιμο στην Δέσποινα Βανδή – Μαθεύτηκε ο λόγος που δεν πήγε στην κηδεία του Μαζωνάκη

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

Προτεινόμενα