5χρονος: Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες

5χρονος: Ύστερα από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο μπορεί και πάλι να χαμογελά

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ιστορία του μικρού Leo, ο οποίος και πάλι μπορεί να κάνει όνειρα για την ζωή, αφού ύστερα από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο βγήκε νικητής και έχει κάθε λόγο να χαμόγελα.

O 39χρονος Colaiacovo, ένας περήφανος μπαμπάς, ανακοίνωσε ότι ο 5χρονος γιος του Leo ολοκλήρωσε τις τελευταίες του χημειοθεραπείες κατά της λευχαιμίας την ημέρα των γενεθλίων του και δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με το μικρό αγόρι να γιορτάζει μαζί με την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις της οικογένειας του για τον 5χρονο Leo

«Ο μικρός Leo μας έχει καταπλήξει. Ήταν δυνατός και χαμογελαστός σε κάθε του βήμα. Μας έχει εμπνεύσει όλους με την αποφασιστικότητα και το θάρρος του, μας έκανε να γελάμε με το πνευματώδες χιούμορ του ενώ έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις και δύσκολες στιγμές με δύναμη που μπορούσε να μετακινήσει βουνά», είπε συγκινημένος ο μπαμπάς του.

«Αυτό το ταξίδι θα είναι για πάντα μέρος της ζωής του και ενώ δεν θα τον καθορίσει ποτέ, η δύναμη, η γενναιότητα και η ανθεκτικότητά του, χωρίς αμφιβολία, θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει οτιδήποτε!», πρόσθεσε.

Ο περήφανός μπαμπάς, όμως, δεν έλειψε να δώσει τα εύσημα και στην 8χρονη κόρη του, την «καλύτερη μεγάλη αδερφή», όπως είπε, που στάθηκε δίπλα στον αδερφό της και τον στήριξε.

Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, ο μικρός Leo είναι καλά χάρη και στην στήριξη και την προσπάθεια των γιατρών του, και όλοι μαζί γιόρτασαν την μεγάλη του νίκη.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων