5χρονος: Νίκησε τη λευχαιμία στα πέμπτα του γενέθλια – Έκανε τρία χρόνια χημειοθεραπείες

5χρονος: Ύστερα από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο μπορεί και πάλι να χαμογελά

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ιστορία του μικρού Leo, ο οποίος και πάλι μπορεί να κάνει όνειρα για την ζωή, αφού ύστερα από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο βγήκε νικητής και έχει κάθε λόγο να χαμόγελα.

O 39χρονος Colaiacovo, ένας περήφανος μπαμπάς, ανακοίνωσε ότι ο 5χρονος γιος του Leo ολοκλήρωσε τις τελευταίες του χημειοθεραπείες κατά της λευχαιμίας την ημέρα των γενεθλίων του και δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με το μικρό αγόρι να γιορτάζει μαζί με την οικογένειά του.

Οι δηλώσεις της οικογένειας του για τον 5χρονο Leo

«Ο μικρός Leo μας έχει καταπλήξει. Ήταν δυνατός και χαμογελαστός σε κάθε του βήμα. Μας έχει εμπνεύσει όλους με την αποφασιστικότητα και το θάρρος του, μας έκανε να γελάμε με το πνευματώδες χιούμορ του ενώ έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις και δύσκολες στιγμές με δύναμη που μπορούσε να μετακινήσει βουνά», είπε συγκινημένος ο μπαμπάς του.

«Αυτό το ταξίδι θα είναι για πάντα μέρος της ζωής του και ενώ δεν θα τον καθορίσει ποτέ, η δύναμη, η γενναιότητα και η ανθεκτικότητά του, χωρίς αμφιβολία, θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει οτιδήποτε!», πρόσθεσε.

Ο περήφανός μπαμπάς, όμως, δεν έλειψε να δώσει τα εύσημα και στην 8χρονη κόρη του, την «καλύτερη μεγάλη αδερφή», όπως είπε, που στάθηκε δίπλα στον αδερφό της και τον στήριξε.

Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, ο μικρός Leo είναι καλά χάρη και στην στήριξη και την προσπάθεια των γιατρών του, και όλοι μαζί γιόρτασαν την μεγάλη του νίκη.

Related posts

Αυτή ήταν η πιο αγνή μορφή της Ελληνικής επανάστασης: Η ιστορία του Μάρκου Μπότσαρη ο οποίος έφυγε από την ζωή σαν σήμερα

Η αληθινή ιστορία ενός αφανή ήρωα: Έσωσε τον κόσμο από την καταστροφή πριν από 32 χρόνια αλλά έζησε στην εξαθλίωση

Θαύμα για μια ψυχούλα: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων έγινε επιτέλους καλά

«Πέντε χρόνια χωρίς εσένα Δημήτρη μου. Ήσουν γενναίος σε όλες τις μάχες σου και όχι μόνο σε αυτή με τον καρκίνο»

Δασκάλα χάρισε νέα ζωή σε 11χρονο αγόρι δωρίζοντας το νεφρό της

Η άγνωστη τραγική ιστορία του Παναγιώτη Φασούλα: Η τεράστια μάχη που έδωσε για την ζωή του ο γιος του, μόλις στα 4 χρόνια του

Αληθινή ιστορία: 5χρονος που του είπαν πως δεν θα περπατήσει ποτέ κάνει τα πρώτα του βήματα και αφήνει άφωνους τους γιατρούς

H ιστορία της μικρής Άννας – Αποστολίας: Ύστερα από 18 μήνες στο νοσοκομείο μπορεί και πάλι να χαμογελά

Υπέροχα νέα: Η μικρή Άννα Αποστολία νίκησε τη λευχαιμία μετά από 1,5 χρόνο στο νοσοκομείο