8χρονος body builder: Eγινε διάσημος το 2000, μεγάλωσε και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του σήμερα

8χρονος body builder: Η φήμη όταν ήταν μικρός και η μεγάλη αλλαγή

Ο πρώτος, σε μικρότερη ηλικία body builder ήταν ο Richard Sandrack. Ο μικρός τότε bodybuilder, είχε γίνει διάσημος το 2000 και είχε πάρει και το παρατσούκλι «Μικρός Ηρακλής» .

Πολύ καιρό πριν εμφανιστεί στη ζωή των ανθρώπων, το διαδίκτυο, υπήρχε ένα γεγονός, το οποίο ήταν ιδιαίτερο. Πριν την ενημέρωση μέσω ίντερνετ, ο Richard Sandrak ήταν κάτι μοναδικό, κάτι πρωτοφανές, κάτι σπάνιο για εκείνη την εποχή. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως αποτέλεσε τον πρώτο body builder μικρής ηλικίας.

Αυτό, το περιστατικό, με τον «Μικρό Ηρακλή» συνέβη πριν από περίπου είκοσι χρόνια. Συγκεκριμένα, ο «Μικρός Ηρακλής» έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του 2000. Όπως ήταν φυσικό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν αρκετά μαζί του. Ωστόσο, ο λόγος ήταν προφανής, καθώς ο Richard Sandrak ήταν ιδιαίτερα γυμνασμένος και φουσκωτός για την ηλικία του. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα, ο καθένας, αν παρακολουθήσει τη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται παρακάτω:

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο «Μικρός Ηρακλής» βρίσκεται σήμερα στην ηλικία των είκοσι οκτώ ετών. Πολλοί αναρωτιούνται για το πώς μπορεί να είναι σήμερα εξωτερικά, ο Richard Sandrak. Αν έχετε κι εσείς περιέργεια, απλά δείτε την ακόλουθη φωτογραφία:

Πως είναι ο 8χρονος body builder σήμερα

Ακολουθεί βίντεο, το οποίο δείχνει πώς είναι σήμερα, ο «Μικρός Ηρακλής»

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη