9 μήνες καθαρή. Πάλεψα σκληρά και ποστάρω την ιστορία μου γιατί είναι πολύ σημαντικό να πω ότι μπορείς!

by Τόνια Τζαφέρη

Αληθινή ιστορία : “Πάλεψα σκληρά και έκοψα τα ναρκωτικά”

Αληθινή ιστορία : Εξακολουθούν ακόμη να αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας. Νέοι άνθρωποι βυθισμένοι στις κακουχίες. Στον εθισμό. Στα προβλήματα υγείας. Στην εξουθένωση και την ανυμπόρια. Σε παγκάκια και δρόμους. Έχοντας επιλέξει να αψηφήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Μια ιστορία όμως φωτεινή, αξίζει να την μοιραστούμε. Και να δώσουμε ελπίδα. Πως όλα μπορούν να αλλάξουν. Και από το σκοτάδι να ξαναβγείς στο φως. Μια νεαρή κοπέλα, μας δείχνει πως την κατάντησαν οι ουσίες. Αλλά και 9 μήνες αργότερα, πως κατάφερε και πάλι να βρει τον εαυτό της.  

 Αριστερά: εγώ τελείως τελειωμενη, 40 κιλά, να ζω στους δρόμους με φόβο, πόνο, εθισμένη στα ναρκωτικά, στην ηρωίνη και μεθαδονη, περιμένοντας απλά τον θάνατο. Επαθα ενδοκαρδίτιδα δύο φορές και είχα μια τρύπα στην καρδιά. Την φωτογραφία την τράβηξε η μητέρα μου, όταν ήρθε να με σώσει.

Δεξια: τράβηξα σήμερα αυτή την φωτογραφία. Δεν με ένοιαζε πως θα βγει. Ήθελα μόνο να φαίνεται η ευτυχία μου. 9 μήνες καθαρή. Πάλεψα σκληρά για μήνες σε νοσοκομείο, επέζησα από δύσκολο χειρουργείο στην καρδιά, έβαλα 20 κιλά, βρήκα μέρος να μείνω με την συμπαράσταση των δικών μου και των γατών μου.

Αληθινή ιστορία : Πάλεψα σκληρά και έκοψα τα ναρκωτικά

Ποσταρω την ιστορία μου γιατί είναι πολύ σημαντικό να πω ότι μπορείς…

Γίνεται και αξίζει να προσπαθήσεις.

Ναι κορίτσι τα κατάφερες και είσαι υπέροχη!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα