9χρονη Τζωρτζίνα: Θρήνος για το άδοξο τέλος της μικρής – Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της για τον άδικο θάνατό της

9χρονη Τζωρτζίνα: Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της για τον θάνατό της

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη, η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με τον θάνατο των 3 παιδιών. Η ανατροπή στα δεδομένα του εγκλήματος ήρθε μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας που σύμφωνα με το κατηγορητήριο ευθύνεται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία της χορήγησε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. 

Οι συμμαθητές και οι φίλοι της 9χρονης “πάγωσαν” με τις εξελίξεις και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι η Τζωρτζίνα “‘εσβησε” με τόσο τραγικό τρόπο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr η διεύθυνση του 26ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, του σχολείου που φοιτούσε η 9χρονη, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας αποφασίστηκε σήμερα να επισκεφθεί τους συμμαθητές της κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος για να τους μιλήσει και να διαχειριστεί τις ερωτήσεις του. Τα παιδιά έχουν ταραχθεί με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και διακατέχονται από έντονα συναισθήματα που πρέπει να τα μοιραστούν με τους ειδικούς ώστε να μπορέσουν να τα διαχειριστούν και να νιώσουν ασφάλεια.

9χρονη Τζωρτζίνα: Ήταν το πιο καλό παιδί του σχολείου

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της μικρούλας όλα τα παιδιά του σχολείου είχαν μόνο όμορφες αναμνήσεις και γλυκά λόγια να πουν για την χαμογελαστή Τζωρτζίνα. 

«Ηταν το πιο χαρούμενο παιδάκι του σχολείου. Θυμόμαστε όλοι τα παιχνίδια του, τα γέλια του, η Τζωρτζίνα μας, πόσο μας λείπει…» είναι τα λόγια ανθρώπου του σχολικού περιβάλλοντος.

Όπως ειχαν δηλώσει άτομα από το σχολείο η άτυχη Τζωρτζίναείχε δίψα για ζωή, χορό και παιχνίδι. Τα πράγματα άλλαξαν τον Απρίλιο του 2021 όταν η 8χρονη υπέστη ανακοπή και δεν ξαναπήγε στο σχολείο. Νοσηλεύθηκε στο Καραμανδάνειο, μετά στο Ρίο και κατέληξε, λίγους μήνες μετά, στην Αθήνα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη