Αχιλλέας Γλύξμπουργκ: Ο γιος του Παύλου και της Marie Chantal, ποζάρει για μεγάλους οίκους μόδας και είναι ζευγάρι με διάσημη κληρονόμο

Αχιλλέας Γλυξμπούργκ: Ποιος είναι, με τι ασχολείται και ποια η κοπέλα του

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ, είναι ο γιος του Παύλου, του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Marie Chantal. Η Marie είναι η κόρη του μεγιστάνα των duty free, Robert Warren Miller και είναι μαζί από το 1992 και μαζί έχουν αποκτήσει 5 παιδιά! Την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Ο Παύλος και η Marie Chantal γνωρίστηκαν στη Νέα Ορλεάνη το 1992. Τρία χρόνια αργότερα, την 1η Ιουλίου του 1995 παντρεύτηκαν με ορθόδοξο γάμο, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο. Το ζευγάρι πραγματοποίησε και πολιτικό γάμο στο Chelsea της Αγγλίας.

Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, τα πέρασαν στο Connecticut των ΗΠΑ κι έπειτα μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Το 2004 μετακόμισαν μόνιμα στο Λονδίνο ώστε τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ευρωπαϊκά σχολεία. Ακολούθησε μία ακόμα μετακόμιση στο Manhattan και πλέον ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Marie Chantal μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού ως γνήσιοι jetsetters.

Το πρώτο τους παιδί είναι η κόρη τους Μαρία Ολυμπία, η οποία έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Μαρία Ολυμπία η οποία έχει κλίση προς τη μόδα καθώς τα χνάρια της ακολουθεί ο γοητευτικός της αδελφός Αχιλλέας Ανδρέας. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που σήμερα είναι 22 ετών.

Η αδελφή του Μαρία Ολυμπία, η οποία έχει ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο στυλ της είναι η πρώτη που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τη βιομηχανία μόδας και είναι μούσα πολλών διάσημων οίκων, όχι τόσο λόγω της ομορφιά της όσο για τον τίτλο που κουβαλάει ως μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας, ο οποίος φυσικά δεν έχει κανένα αντίκρισμα. Άλλωστε σε συνέντευξή της η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι «πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο».

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2000 στη Νέα Υόρκη κι έχει συμπληρώσει τα 22 του χρόνια. Η οικογένειά του ζούσε στις ΗΠΑ κατά τη γέννησή του, ωστόσο, μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και βαφτίστηκε σε ηλικία 10 μηνών. Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όταν τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ξεκίνησαν τις σπουδές τους εκεί κι εκείνος ακολούθησε τα χνάρια τους σπουδάζοντας στις ΗΠΑ. Παράλληλα με τις σπουδές του έχει ξεκινήσει και την καριέρα του στην υποκριτική με έναν ρόλο στην σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, όπου πρωταγωνιστεί και η θεία του, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ.

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ έχει ποζάρει για τον οίκο Zadig & Voltaire

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ έχει ποζάρει ως μοντέλο για τον οίκο Zadig & Voltaire και το αποτέλεσμα είναι γοητεία αποτυπωμένη σε έγχρωμες κι ασπρόμαυρες λήψεις.

Με την ιδιότητα του ηθοποιού τον συστήνει στο κοινό του και ο οίκος Zadig & Voltaire, στην καμπάνια του.

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ έχει μία πολύ δυνατή παρουσία στα social media και μάλιστα έχει φιλοξενηθεί σε άρθρο του Tatler για τους «γαλαζοαίματους» που έχουν προκαλέσει αίσθηση στο TikTok. Εκεί ο Αχιλλέας δεν μοιράζεται δείγματα του υποκριτικού του ταλέντου ή τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας, αλλά τις εντυπωσιακές χορευτικές του κινήσεις από τα club στα οποία διασκεδάζει.

«Τα παιδιά μου είναι όλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και λατρεύω να τα βλέπω να γίνονται νεαροί ενήλικες. Να βλέπω τα μονοπάτια που θα διαλέξουν. Έχοντας 5 παιδιά, νομίζω ότι τα έχω δει όλα, συμπεριλαμβανόμενων των tantrums και των “δραμάτων”. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα έπρεπε να τα μαθαίνουμε από νεαρή ηλικία πώς να συμπεριφέρονται με ένα τρόπο που να δείχνει ότι νοιάζονται κι ότι σκέφτονται», είχε πει η Marie Chantal για τα 5 παιδιά της στο Hello.

Ιζαμπέλα Μασενέ: Το κορίτσι του Αχιλλέα Γλύξμπουργκ

Είναι κόρη και κληρονόµος της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατοµµυριούχου ιδρύτριας του Νο 1 παγκοσµίως e-shop πολυτελών ειδών µόδας Νet-Α-Porter.

Τους τελευταίους µήνες το όνοµα της 22χρονης Ιζαμπέλα γνωστής ως «BellaBella» φιγουράρει µεταξύ των πολλά υποσχόµενων d.js του πλανήτη, που «παίζουν» όµως σε κλειστά πάρτι της επιχειρηµατικής ελίτ παγκοσµίως. Έχει ανέβει στα decs σε top κλαµπ της Νέας Υόρκης και σε πριβέ πάρτι στο Μανχάταν και για τη Louis Vuitton και µε αφορµή τη συνεργασία της αγαπηµένης της φίρµας, Frame, µε το παρισινό «Ritz»αποτυπώνει το µουσικό της σηµάδι και επισήµως ως µέλος των Les Filles (σ.σ Les Filles είναι το όνοµα του µουσικού πρακτορείου, µε έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου ανήκει και το οποίο «µπουστάρει» γυναίκες στην κονσόλα και γενικότερα στη µουσική).

Η µουσική της έχει ακουστεί και σε κλειστά πάρτι στην Ιµπιζα, αλλά και στην Εβδοµάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως και πρόσφατα στην παρουσίαση της καµπάνιας ρολογιών της Chanel.

Η Ιζαμπέλα Μασενέ και ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ είναι µαζί περισσότερο από ενάµιση χρόνο, έχουν βολτάρει µε τη βέσπα του σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, έχουν καταγραφεί (το 2021) από παπαράτσι, έχουν παρτάρει non stop παρέα και µε άλλα µέλη της οικογένειας Γλύξµπουργκ, έχουν κάνει διακοπές σε Γκστάαντ, Ν.Υ., Σεν Μόριτζ, σε εξωτικούς προορισµούς.

Η Ιζαμπέλα Μασενέ είναι επίσης επιστήθια φίλη της Μαρίας Ολυµπίας Γλύξµπουργκ.

H Ιζαµπέλα Μασενέ µεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά έχει αµερικανική και γαλλική κουλτούρα, λόγω των γονιών της. Σπούδασε στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο UCLA. Η µελαχρινή καλλονή αυτή τη στιγµή έχει υπογράψει µε το IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί την Gigi και την Bella Hadid, όπως και την Karlie Kloss.

Το 2020, µάλιστα, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Wonderland», που είναι αφιερωµένο στη µόδα και την pop κουλτούρα. Πρότυπό της στο μόντελινγκ, όπως λέει κάθε φορά που ερωτάται σχετικά, είναι το πιο καλοπληρωµένο όλων των εποχών – η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν. Mε λατρεία στον κινηµατογράφο, κρατάει µετοχές στην εταιρεία παραγωγής Pretty Bird.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ