Αδιανόητη δήλωση της Εύης Δρούτσα για Λιγνάδη: «Άκουσα ότι πλήρωνε παιδιά, ας μην έπαιρναν τα λεφτά»

“Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη”

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού για την υπόθεση του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη:

«Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά» είπε.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε “με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο”. Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Οι αδιανόητες δηλώσεις της Εύης Δρούτδα

«Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» τόνισε.

«Εάν εγώ τώρα τοποθετηθώ, δεν θα ήθελα να πω συγκεκριμένα πράγματα γιατί θα ήταν πιο σωστό για μένα να ήταν απέναντί μου η Εύη Δρούτσα και να κάναμε συζήτηση. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα γενικά, δεν υπάρχει πιο μικρό και πιο μεγάλο. Υπάρχει διαφορετικό… Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν ξέρω. Δεν έχω λόγια», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Η Εύη Δρούτσα μίλησε και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο, τον ήξερα πολύ καλά. Τώρα δεν θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Στην προσωπική του ζωή ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, παρόλα που έχει μια υπέροχη σύζυγο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα» είπε.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει