Άδωνις Γεωργιάδης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο απίστευτος τρόπος που συνέβη η γνωριμία τους

Άδωνις Γεωργιάδης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Η γνωριμία

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα λόγω του πολιτικού τους αξιώματος. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε πως συνδέθηκαν οι δύο πολιτικοί.

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς για τις σχέσεις μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχαν ειπωθεί πολλά για το πώς γνωρίστηκαν τα δύο πρόσωπα. Την αφορμή για τη γνωριμία τους αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού.

Πως γνωρίστηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Στον δεύτερο χρόνο της βουλευτικής μου θητείας, στην έναρξη δηλαδή, ένας φίλος που είχα γνωρίσει στην πορεία από το Ελληνικό – δεν ήταν τότε Δήμαρχος, ήταν αντιπολίτευση – οργάνωσε την παρουσίαση ενός βιβλίου εδώ στο Ελληνικό και έφτιαξε ένα πάνελ στο οποίο αποφάσισε, δεν ξέρω πώς είχε αυτήν την έμπνευση, και κάλεσε από τη Νέα Δημοκρατία τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τον Άδωνι Γεωργιάδη», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης. «Με τράβαγε το Ελληνικό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως απεδείχθη», είπε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εκεί για πρώτη φορά στις κουβέντες που κάναμε, ο κύριος Κωνσταντάτος τότε, ο φίλος μου ο Γιάννης σήμερα, μας πίεζε και μας έλεγε ότι είναι απαράδεκτο για το Ελληνικό και την Ελλάδα να μένει στο αεροδρόμιο σε αυτήν την κατάσταση, ήταν ήδη ένα αχούρι, για να το πω πολύ απλά», είπε και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εγώ είχαμε πει ότι αυτό πρέπει να προχωρήσει και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το ξεκολλήσουμε».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024