Άδωνις Γεωργιάδης: «Πήγα σούπερ μάρκετ και με έβγαλαν 7 selfie- Ο κόσμος είναι ώριμος και καταλαβαίνει»

Άδωνις Γεωργιάδης: “Οι δηλώσεις για την δημοσιότητα και το ρεύμα”

Ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο όταν τον συναντούν τυχαία, αλλά και στις νέες τιμές ρεύματος που θα έρθουν στους καταναλωτές. Πιο αναλυτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς” υπογράμμισε αρχικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε στην συνέχεια ότι ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστήριξε στην συνέχεια ότι ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι”.

“Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτες”, επισήμανε.

“Πέρυσι τέτοια εποχή ο λογαριασμός του ρεύματος έπεφτε, φέτος ανεβαίνει πολύ. Έχει λάβει μέτρα η κυβέρνηση; Έχει λάβει και λαμβάνει επιπλέον μέτρα. Πληρώνουμε όλοι κάτι παραπάνω; Δυστυχώς πληρώνουμε. Η αγορά της ενέργειας έχει πολύ έντονες διακυμάνσεις, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω όπως είπα από την αρχή για τα μεν commodities είχα πει ότι θα αρχίσουν να γυρίζουν από τα Χριστούγεννα, δείτε τώρα όλες τις τιμές στα commodities όλα έχουν γυρίσει προς τα κάτω και πολύ όπως ακριβώς το είχα προβλέψει ότι από τα Χριστούγεννα θα αρχίσει η αντίστροφη πορεία, σας λέω λοιπόν ότι και η ενέργεια μετά το Μάρτιο θα αρχίσει να πέφτει”, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: “Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα”

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό. Είναι η κυβέρνηση παρούσα και σε αυτή την κρίση; Είναι. Η κυβέρνηση έχει δώσει 1,1 δις για τη στήριξη των νοικοκυριών από την αύξηση των τιμών ενέργειας από τον Σεπτέμβριο, προχθές ανακοίνωσε και επιπλέον μέτρα από το 1,1 δις για αυτό το λόγο, είπαμε θα είμαστε στο πλάι όλων δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω. Μην γκρινιάζετε συνέχεια. Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτές. Κανένας δεν περιμένει ο Μητσοτάκης να είναι ο Ιησούς Χριστός που θα γεννά καρβέλια. Ο κόσμος είναι ώριμος και καταλαβαίνει” πρόσθεσε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη