Αφιέρωμα σε σπουδαίες προσωπικότητες: Έρχεται τηλεοπτική σειρά για τον Στράτο Διονυσίου και ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Νέα εκπομπή: Τα δυο βιογραφικά έργα αφιερωμένα σε σπουδαίους καλλιτέχνες

Αφιέρωμα σε δυο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες και τραγουδιστής της χώρας ετοιμάζεται, με νέες τηλεοπτικές εκπομπές αφιερωμένες στην ζωή του Καζαντζίδη και Διονυσίου.

Μετά την πολύ επιτυχημένη -σε όλα τα επίπεδα- ταινία Ευτυχία για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου η Tanweer Productions ετοιμάζει και δύο ακόμα βιογραφικά projects.

Το ένα αφορά στη ζωή του Στράτου Διονυσίου (από την περίοδο που είχε μπει φυλακή και μετά) και πρόκειται, όπως μάθαμε από τον Διονύση Σαμιώτη και την Νάταλι Δούκα στο δείπνο που έκανε πριν λίγες μέρες η Tanweer με δημοσιογράφους στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι, για μια σειρά 12 επεισοδίων.

Το σενάριο υπογράφουν ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κώστας Σαμαράς που συνεργάζονται στενά με την οικογένεια του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή τον Μάϊο του 1990.

Το δεύτερο βιογραφικό project αφορά στη ζωή ενός άλλου μύθου του ελληνικού τραγουδιού, Στέλιου Καζαντζίδη η οποία θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη αφού σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας παραγωγής προορίζεται να γίνει ταινία.

Τι θα περιλαμβάνει η νέα εκπομπή για τους δυο καλλιτέχνες

Σε αυτά που προαναφέραμε προσθέστε και μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων που έχει τίτλο «17 κλωστές» η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάκη Δημάκη. Μια σειρά εποχής που θα γυριστεί στα Κύθηρα και βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Το σενάριο γράφει ήδη η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και όπως μάθαμε, το πιθανότερο είναι η εν λόγω σειρά να προβληθεί σε πλατφόρμα.

Παράλληλα φυσικά τρέχουν οι τηλεοπτικές παραγωγές της Tanweer για φέτος που είναι η τρίτη σεζόν της πολύ πετυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», η ολοκλήρωση της προβολής με ακόμα 10 επεισόδια (που έχουν ήδη γυριστεί) της κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» επίσης στην ΕΡΤ και οι δύο ολοκαίνουργιες σειρές που ετοιμάζονται για πρεμιέρα, ο «Γλυκάνισος» στον ΣΚΑΙ (μια δραματική σειρά που θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα) και το «Ποιος Παπαδόπουλος» (κωμωδία) που θα προβάλλεται από τον AΝΤ1 αλλά δεν έχει ακόμα συγκεκριμένο προγραμματισμό.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα