«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

by Newsroom i-diakopes.gr
«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

Aληθινή ιστορία: Το ζευγάρι που εξομολογείται πως κρατάει τον γάμο τους

Μια σύζυγος εξομολογείται μέχρι πιο σημείο έφτασε για να σώσει τον γάμο της. Κάποιοι θα χαρακτηρίσουν αυτή τη σχέση σοκαριστική και κάποιοι εναλλακτική.

Η 52χρονη Lianna Walden και ο 54χρονος Mark εί ναι παντρεμένοι εδώ και 22 χρόνια. Το ζευγάρι ήταν αρχικά πολύ ευτυχισμένο, ωστόσο ο γάμος τους πέρασε μια σοβαρή κρίση πριν από οχτώ περίπου χρόνια, όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ο άνδρας της Lianna παραδέχτηκε  ότι την απατούσε με άλλους άνδρες.

Η 52χρονη που αρχικά καταρρακώθηκε, σύντομα συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση προς όφελός της.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «The Sun», η Lianna περιέγραψε την ιστορία της.

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

«Του είπα “αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς”»

«Είχαμε πάει για πεζοπορία στο βουνό όταν ο άνδρας μου, ο Mark, μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε με άλλους άνδρες και ότι ήταν bisexual. Έγινα ράκος, ωστόσο σκέφτηκα αμέσως ότι δεν ήθελα να καταλήξω σαν όλους τους γνωστούς μου και την αδερφή μου που έχουν πάρει διαζύγιο. Εξακολουθούσα να αγαπώ τον Mark αλλά είχα σοκαριστεί. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν τα ψέματα όπως και το γεγονός ότι είχε αρχίσει να πειραματίζεται χωρίς εμένα. Δεν ήθελα όμως να συνεχιστεί η σχέση μας όπως ήταν στο παρελθόν. Έτσι του είπα “αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς”».

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

Αληθινή ιστορία: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε το ζευγάρι

Περιγράφοντας τα στάδια που πέρασε μέχρι να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα στην προσωπική της ζωή, η 52χρονη εξήγησε πως παρόλο που απελπίστηκε και θύμωσε, στο τέλος αποφάσισε να πειραματιστεί κι εκείνη, όπως για παράδειγμα το να κάνει «τρίο» με τον άντρα της ή με άγνωστο.

8 χρόνια μετά το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο

Αποτέλεσμα όπως εξομολογείται, η ερωτική ζωή με τον σύζυγό της να φουντώσει, καθώς απελευθερωμένοι και οι δύο όσο ποτέ, αισθάνθηκαν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή, και να ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς τους.

Ωστόσο, υπήρχαν και σημαντικές δυσκολίες που προκάλεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή τους, αφού έπρεπε σε κάποια φάση να ενημερώσουν και τα παιδιά τους, που είχαν ήδη αρχίσει να έχουν απορίες σχετικά με τα «πήγαινε-έλα» των αγνώστων στο σπίτι τους.

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

Το εμπόδιο όμως ξεπεράστηκε με άφθονη συζήτηση και με την προθυμία του ζευγαριού να εξηγήσει στον γιο του και την κόρη του – τότε 13 και 14 ετών – ότι αυτός ο τρόπος ζωής ήταν ο ενδεδειγμένος για να είναι ευτυχισμένοι και να μείνουν μαζί ως οικογένεια.

Οχτώ χρόνια μετά, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί και ισχυρίζεται ότι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Όσο για τη Lianna, εργάζεται πλέον ως σύμβουλος ζευγαριών και sex therapist, βοηθώντας άλλα ζευγάρια να σώσουν τη σχέση τους.

Προτεινόμενα