Άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο 2021: 15 διάσημοι Έλληνες που πέθαναν και τους νοσταλγούμε

Έλληνες διάσημοι: Όλοι όσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο 2021

Πληθώρα Ελλήνων διάσημων αφήσαν δυστυχώς την περασμένη χρονιά την τελευταία τους πνοή, αφήνοντας τον τόπο μας φτωχότερο. Σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού πενταγράμμου χάθηκαν και σήμερα τους θυμόμαστε μέσα από το έργο και την τέχνη τους.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γνωστός τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή σήμερα (σ.σ. 19 Ιουλίου του 2021), προδομένος από την καρδιά του. Ο ίδιος έπαθε ανακοπή καρδιάς και πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Φυσικά, η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τους θαυμαστές του.

Γκέλυ Μαυροπούλου: Εκτός από τον Τόλη Βοσκόπουλο σήμερα (σ.σ. 19 Ιουλίου του 2021) «έφυγε» από τη ζωή και η γνωστή ηθοποιός, Γκέλυ Μαυροπούλου. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της 89χρονης ηθοποιού, με την απώλειά της να είναι επίσης μεγάλη.

Φιλιώ Πυργάκη: Θρήνος στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής. ‘Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (17/07) η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης Φιλιώ Πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κατάσταση της επιβαρύνθηκε, καθώς πριν από δυο περίπου μήνες είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγος της Μίμης.

Ελπίδα Μπραουδάκη: Στις 07 Ιουλίου πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή τους αναφέρει: “Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας”.

Γιώργος Μαυραειδής: Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Μαυραειδή έκανε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Χριστίνα Βαρζοπούλου: 13 Ιουνίου: Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου και σύζυγος του Θεόδωρου Κατσαφάδου. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω Facebook.

Ποιοι είναι οι Έλληνες διάσημοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο 2021

Νίτσα Σαπουντζή: Στις 10 Ιουνίου εφυγε από τη ζωή η Νίτσα Σαπουντζή, η γυναίκα που άφησε το σημάδι της στον χώρο της μόδας καθώς τη δεκαετία του ’80 “έντυσε” στη θρυλική μπουτίκ της “Renata” στο Κολωνάκι όλη την κοσμική Αθήνα της εποχής.

Γιάννης Ραπτόπουλος: Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα την οδική βοήθεια, ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 02 Ιουνίου σε ηλικία 78 ετών.

Τάσος Μπερδέσης: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η άγρια δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση το πρωί της 31ης Μαΐου στη Βάρη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος.

Έλληνες διάσημοι: Ποιοι άφησαν την τελευταία τους πνοή του 2021

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5), ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο.

Δημήτρης Παλαιολόγου: Στις 3 Μαΐου σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του γνωστού αστρολόγου και τραγουδιστή. Ο ίδιος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 38 του χρόνια.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ο αγαπημένος δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021. Η δολοφονία του έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Υπεύθυνοι ήταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο.

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Στις 25 Φεβρουαρίου έχασε τη μάχη με τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό και σηψαιμία.

Τιτίκα Σαριγκούλη: Στις 22 Ιανουαρίου πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας, Τιτίκα Σαριγκούλη. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών!

Δήμητρα Παπανικολοπούλου: Ανήμερα των Θεοφανίων έφυγε από την ζωή η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τα παιδιά της με μια ανάρτηση τους.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη