Άφησε απένταρο τον τραπεζίτη: Η Κατερίνα τίναξε τη μπάνκα στο Deal και το ‘ριξε στο τσάμικο

Deal: Παιχνίδι για γερά νεύρα στο επεισόδιο με τη Κατερίνα

Η Κατερίνα στο Deal τίναξε τη μπάνκα στον αέρα στο τηλεπαιχνίδι ενώ άφησε απένταρο τον τραπεζίτη παίζοντας ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Η Κατερίνα από τα Ιωάννινα εργάζεται στα διόδια αλλά στον ελεύθερο χρόνο της είναι και δασκάλα παραδοσιακών χορών.

Στόχος της ήταν να κερδίσει ένα καλό ποσό που θα της επέτρεπε να δημιουργήσει ένα χορευτικό σύλλογο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο Χάρης ανακοίνωσε διπλό εξηντάρι και το παιχνίδι άρχισε.

Η Κατερίνα εμπιστεύτηκε το ένστικτό της που της έλεγε ότι είχε μεγάλο ποσό στο κουτί της και έκανε ένα απρόβλεπτο παιχνίδι.

Παρότι οι πρώτοι γύροι δεν ήταν καλοί, ρίσκαρε και απέρριψε προσφορά 12.000€ του τραπεζίτη.

Η προσφορά ανέβηκε στις 16.500 ευρώ με την παίκτρια να παίρνει την απόφαση να σταματήσει, ενώ τελικά στο κουτί της είχε μόνο τις 4.000 ευρώ.

Χόρεψαν τσάμικο στο Deal

Αν τελικά δεν σταματούσε, στο επόμενο γύρο η προσφορά θα έφτανε τις 32.000 ευρώ, αφού οι 60.000 ήταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι είδαμε την Κατερίνα να ζητάει μια χάρη τόσο από τον Χρήστο Φερεντίνο όσο και από τον Χάρη Αναγνωστόπουλο. Και εκείνοι, προκειμένου να χαλαρώσουν την παίκτρια ώστε να συνεχίσει το δυναμικό της παιχνίδι, δεν της χάλασαν το χατίρι.

Η γοητευτική παίκτρια, ζήτησε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 18 και μόλις το καπάκι άνοιξε και είδε πως το ποσό που πέταξε «εκτός» ήταν τα 5 ευρώ ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς υπό τους ήχους του τσάμικου.
«Θα χορέψουμε;» ρώτησε ενθουσιασμένα η Κατερίνα και ο Χρήστος Φερεντίνος σηκώθηκε από την καρέκλα του για να την συνοδεύσει στο χορό. Γρήγορα, στο χορό μπήκε και ο δικηγόρος του παιχνιδιού, Χάρης Αναγνωστόπουλος χαρίζοντας μια μοναδική στιγμή στους τηλεθεατές του Alpha.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη