Άφησε την τηλεόραση αλλά όχι το θέατρο: Η Εκάβη Ντούμα είναι αγνώριστη σήμερα

Έκάβη Ντούμα: Τι κάνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες της τηλεόρασης που μεσουράνησε την δεκαετία του 2000 είναι η Εκάβη Ντούμα. Την θυμόμαστε από την 10η Εντολή αλλά και από τον Αστυνόμο Μπέκα. Η ηθοποιός ωστόσο αποφάσισε να παρατήσει την τηλεόραση όχι και την υποκριτική όμως.

Η γνωστή ηθοποιός είχε εντυπωσιάσει για το υποκριτικό της ταλέντο και την ιδιαίτερη εμφάνισή της, έχοντας αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από το 2010, όταν είχε παίξει στη σειρά «Ο 3ος νόμος» στο Mega.

Εκάβη Ντούμα: Η αλλαγή στο ποιοτικό θέατρο και το πείραμα

Τα τελευταία 12 χρόνια, η ίδια έχει μεν αφήσει την τηλεόραση, αλλά όχι και την τέχνη της. Συνεχίζει κανονικά με παραγωγές, είτε θεατρικές είτε κινηματογραφικές, μην αφήνοντας πάντως να γίνουν πολλά πράγματα γνωστά για την προσωπική της ζωή μέσα στα χρόνια.

Η εμφάνισή της, βέβαια, είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει, με τα χρόνια να έχουν περάσει πια και αυτό να αποτυπώνεται πάνω της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε δοκιμάσει ακόμη και γυμνό θέατρο στην παράσταση «Λήθη», εξηγώντας την επιλογή της.

«Την είχα δει πέρσι την παράσταση με τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο και είχα συγκλονισθεί. Δεν θυμάμαι καν το σώμα του Δημοσθένη γυμνό. Ούτε με ενδιαφέρει το δικό του σώμα. Με έκανε να ανησυχήσω για το δικό μου σώμα, ως ύπαρξη», είχε αναφέρει.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη