Άφησε την τηλεόραση για το όνειρο της: Η «δολοφονημένη» Ελευθερία Ασλάνογλου από το «Παρά Πέντε» σήμερα είναι τρισευτυχισμένη

Πάρα Πέντε: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Ελευθερία

Η πλοκή του Πάρα Πέντε βασίστηκε πάνω στην υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας, της Ελευθερίας. Σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Ελευθερία έχει παρατήσει την τηλεόραση και κάνει αυτό που αγαπάει. Ας θυμηθούμε πρώτα τον χαρακτήρα της Ελευθερίας στην σειρά.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, η σειρά επικεντρώνεται σε σημαντικό βαθμό στις έρευνες των πέντε ηρώων μας γύρω από μια υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας, της Ελευθερίας Ασλάνογλου, στην οποία ήταν μπλεγμένος μέχρι και ο πρωθυπουργός, Άρης Παυρινός, ανάμεσα σε τόσο ισχυρούς άνδρες, που τελικά δεν τιμωρήθηκαν παρά από τη… θεία δίκη, όταν ανακαλύφθηκαν όσα έκαναν.

Η Ελευθερία σπούδαζε ιατρική στη Θεσσαλονίκη. Αποτελούσε κρυφό πόθο του Καστέλλη, ίσως και των υπόλοιπων της συμμορίας. Δεν έχει όμως αποκαλυφθεί ακόμα ποια ήταν η ακριβής σχέση της με τους πέντε δολοφόνους. Στη σειρά έχει εμφανιστεί μόνο ως ανάμνηση. Μετά τον θάνατο της τα μικρότερα αδέλφια της μαζί με τον Σταυριανίδη και τον Μανοβιρογιαννάκη ερευνούσαν για να βρουν αποδείξεις έτσι ώστε να αποκαλύψουν τους πραγματικούς δολοφόνους και να αθωώσουν τον άδικα καταδικασμένο Βενετόπουλο. Χαρακτηριστικό είναι, δε, ότι ο ένας εκ των δολοφόνων της έγινε σύζυγος της αδελφής της, Κατερίνας, με τη στιγμή της γνώσης να γίνεται τραγική στο τέλος της σειράς.

Πάρα Πέντε: Ο ρόλος της μιας σκηνής και η δουλειά της σήμερα

Στο «Παρά Πέντε» βλέπουμε μόλις μια σκηνή, που δείχνει πώς έγινε η δολοφονία. Σε αυτή βλέπουμε την ηθοποιό Άννα Γαρεφαλάκη, η οποία υποδύεται την Ελευθερία κι έχει, μάλιστα, να εμφανιστεί από το 2007 στην τηλεόραση, όταν κι έπαιζε στη σειρά «Μαζί σου» του Mega.

Η ίδια, πια, ασχολείται περισσότερο με το θέατρο, και δη το παιδικό. Τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει την παράσταση «Ξεχασιάρα Μέλισσα», με όνειρό της να προσφέρει το χαμόγελο στα παιδιά και τα κατάλληλα ερεθίσματα, μέσα από το σανίδι, παραδίδοντας και σχετικά μαθήματα.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο