Άφησε την υποκριτική για τον… πρωταθλητισμό: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο σύντροφος της Φρίντας από το «Παρά Πέντε»

Στρατής Αμπανούδης: Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός από το Παρά Πέντε

Το «Παρά Πέντε» είναι μια από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με αρκετούς ηθοποιούς να περνούν από αυτή και να προσφέρουν άφθονο γέλιο, στις περισσότερες περιπτώσεις, στο τηλεοπτικό κοινό, σε μια παραγωγή που είχε κοστίσει αρκετά.

Πολλοί, φυσικά, θα θυμούνται τον… ιδιόρρυθμο σύντροφο της Φρίντας από τη σειρά του Mega. Ήταν ο άνθρωπος, που «έδεσε» με την ξαδέλφη του Φώτη με την… ιδιαίτερη καλλιτεχνική του φύση, αφήνοντας και παρακαταθήκη την επική ατάκα «θα σε καταστρέψω», που έμεινε στην ιστορία.

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε εκείνο το ρόλο, έχει πάντως αφήσει τόσο την τηλεόραση, με τελευταία συμμετοχή το 2009 στη σειρά «Dr. Ρούλης», όσο και την υποκριτική, έχοντας ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με κάτι εντελώς διαφορετικό, κυρίως από χόμπι.

Ο Στρατής Αμπανούδης έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τραγουδά σε συγκεντρώσεις φίλων της Eurovision. Πρόκειται για την ετήσια μουσική εκδήλωση, στην οποία οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν με όποιο τραγούδι επιθυμούν από οποιαδήποτε χώρα.

Το 2018 και το 2019, μάλιστα, είχε αναδειχθεί πρωταθλητής, τη μία χρονιά στο BESO στην ψηφοφορία του κοινού, τη δεύτερη στο διαγωνισμό ολόκληρο. Βρήκε, λοιπόν, μια διαφορετική ασχολία στη ζωή του πέραν της υποκριτικής, που φαίνεται πως τον γεμίζει, όμως κανείς δε θα ξεχάσει τη συνεισφορά του στην ιστορική σειρά.

Αναφορικά με την εμφάνισή του, φαίνεται πως ο Αμπανούδης έχει αλλάξει, με το μουστάκι να είναι η πιο χαρακτηριστική αλλαγή. Είναι, πάντως, αρκετά διαφορετικός σήμερα, με αρκετά χρόνια να έχουν περάσει από το τέλος της σειράς.

Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός

Related posts

Η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογείται: Η αδικία που ένιωσε και η αποκάλυψη για τον ρόλο της «Θεοπούλα» στο «Παρά πέντε»

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Ντάλια: Η κουτσομπόλα υπηρέτρια του «Παρά 5» αδυνάτισε και έγινε άλλος άνθρωπος

Κανένας δεν το πήρε χαμπάρι: H φωτογραφία που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια του «Παρά 5»

Έπασχε από Αμυοτροφική Σκλήρυνση: Πέθανε ο ηθοποιός του «Παρά Πέντε» και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο κακός του Παρά Πέντε: Εγκατέλειψε την υποκριτική κι εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Άφησε την τηλεόραση για το όνειρο της: Η «δολοφονημένη» Ελευθερία Ασλάνογλου από το «Παρά Πέντε» σήμερα είναι τρισευτυχισμένη

Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»: Η σύζυγος του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου που ήταν μαζί στο ίδιο σήριαλ

Δεν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια η πρώτη επιλογή: Οι ηθοποιοί που ήθελε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον ρόλο της Αμαλίας στο «Παρά Πέντε»

Πως είναι σήμερα 17 χρόνια μετά η βίλα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε: Παραμένει πιο εντυπωσιακή από ποτέ