Αφίξεις και αποχωρήσεις για την Super Katerina: Ποια θα βρίσκονται μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου από τη νέα σεζόν

Κατερίνα Καινούργιου: Ποιες είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της

Η πρώτη σεζόν της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA, θα μπορούσε κανείς να πει πως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Μπορεί προς το τέλος να έχασε λίγο έδαφος στην τηλεθέαση, ωστόσο το κοινό έβαλε την Super Κατερίνα στην καθημερινότητά του και με το παραπάνω.

Η σεζόν που έρχεται θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε όλα τα κανάλια. Μπορεί ο ALPHA να κρατάει τον βασικό πυρήνα των παρουσιαστριών του, ωστόσο οι αλλαγές δε θα λείψουν από όλες τις εκπομπές.

Το Super Κατερίνα επιστέφει ανανεωμένο από τον Σεπτέμβριο και παρόλο που προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, οι φήμες για τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, δίνουν και παίρνουν.

Αρχικά, στην εκπομπή θα παραμείνει ο Γιάννης Πουλόπουλος, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί για την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Τη θέση του στην εκπομπή εξασφαλίζει για ακόμη μία χρονιά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ωστόσο θα έχει διαφορετικό ρόλο. Συγκεκριμένα θα έχει μία δική του στήλη, η οποία θα παραπέμπει στη στήλη που έχει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day, όπου σχολιάζει τα θέματα της επικαιρότητας.

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου επιστρέφει και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για μία φήμη που συζητήθηκε πολύ έντονα και όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι χρόνια φίλοι και τρέφουν μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.

Αφίξεις και αποχωρήσεις για την Super Katerina: Ποια θα βρίσκονται μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου από τη νέα σεζόν

Τέλος, στο πάνελ της εκπομπής θα παραμείνει και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία έχει συμβόλαιο με την Barkingwell και εξαιρετικές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ αποτελεί μεγάλη βοήθεια στα θέματα της ενημέρωσης και όχι μόνο.

Τώρα όσον αφορά τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις, από την εκπομπή όλα δείχνουν πως αυτός που θα φύγει θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μάλιστα περιμένει το πρώτο του παιδάκι με την Ιωάννα Τούνη.

Αφίξεις και αποχωρήσεις για την Super Katerina: Ποια θα βρίσκονται μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου από τη νέα σεζόν

Τη θέση του στο πάνελ θα καλύψει ένα πρόσωπο που έρχεται από το Mega και δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος φέτος συνεργάστηκε με την Κατερίνα Καραβάτου στο Τι Λες Τώρα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν