Άφωνη η Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο” – Το δημόσιο μήνυμα στο διαδίκτυο

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα μοιράστηκε για το περιστατικό που της συνέβη

Άφωνη έμεινε η γνωστή παρουσιάστρια με το περιστατικό που της συνέβη και δεν γνώριζε πως να το διαχειριστεί, αφού πρόκειται για διαδικτυακή απάτη.

Θύμα χάκερ φαίνεται πως έπεσε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μέσω ενός δημόσιου μηνύματος στο Facebook έκανε γνωστό πως τις τελευταίες ώρες δεν έχει πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους να αγνοήσουν τυχόν μήνυμα που θα λάβουν από εκείνη καθώς δεν θα προέρχεται από την ίδια.

«Aπό χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ!

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τους χάκερς

Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών.

Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη, σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Με εκτίμηση» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα