Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο χλιδάτος γάμος με τον Σεΐχη, η κακοποίηση, το διαζύγιο και η σύλληψη για ναρκωτικά

Αφροδίτη Μπάρμπα: Η επεισοδιακή ζωή του μοντέλου

Το μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κοκαΐνης. Την Αφροδίτη Μπάρμπα την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και από το GNTM2.

Η 31χρονη συνελήφθη μετά από μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, κάτω από το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η σύλληψη της Αφροδίτης Μπάρμπα στην Γλυφάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της 31χρονης (κατηγορείται για διακίνηση καθώς τα 35 γραμμάρια ηταν σύμφωνα με πληροφορίες χωρισμένα σε 35 νάιλον συσκευασίες – φιξάκια και συνεπώς λένε οι αστυνομικοί δεν δικαιολογείται η εκδοχή της προσωπικής χρήσης) ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου. Επέβαινε σε ενα θηριώδες Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω. Τότε έκπληκτοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η προσωπική ζωή της Αφροδίτης Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model.

Όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο χλιδάτος γάμος της Αφροδίτης Μπάρμπα με τον Σεΐχ Σατζ Ρασίντ

Ο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα.

Είναι ευρύτερα γνωστός στα καλά στέκια των νοτίων προαστίων και μάλιστα έχει απασχολήσει τις στήλες των περιοδικών lifestyle.

Το 2014 γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, όπως αναφέρει το protothema.gr,  η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε το μοντέλο. Χωρίζουν επεισοδιακά έναν χρόνο μετά. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα η Μπάρμπα κατηγορεί τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ισχυρίζεται ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους.

Με την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, γνωρίζονται το 2014 όταν εκείνη ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, όμως το διαζύγιό τους θα είναι επεισοδιακό με καταγγελίες εναντίον του Αραβα επενδυτή για κακοποίηση και αδιαφορία για το παιδί τους

Η κακοποίηση της Αφροδίτης Μπάρμπα

«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε πει στη συνέντευξή της, για να προσθέσει ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ κάποια στιγμή είχε κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες. Στην εξώδικη διαμαρτυρία της με ημερομηνία 19/10/2018 η Αφροδίτη Μπάρμπα γνωστοποιεί στον σύζυγό της τα αιτητικά δικαιώματα διατροφής ως προς εκείνη και την ανήλικη κόρη τους, τονίζοντας ότι «έως σήμερα το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρη αδιαφορία σας». Και συνεχίζει: «Εχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας».

Το μοντέλο ζητούσε από τον Αραβα επιχειρηματία να της καταβάλλει 380 ευρώ τον μήνα για τον παιδικό σταθμό της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 2.000 ευρώ της ίδιας ετησίως. Επιπλέον, 2.000 ευρώ ετησίως για ένδυση και άλλα 2.000 ευρώ τον χρόνο για τις διακοπές τους Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Για την ψυχαγωγία της κόρης τους αξίωνε 200 ευρώ τον μήνα, επισημαίνοντας ότι τις παραπάνω ανάγκες του ανήλικου παιδιού τους η ίδια δεν ήταν σε θέση να τις ικανοποιήσει από μόνη της διότι στερούνταν οποιασδήποτε περιουσίας ή εισοδήματος από την άσκηση εργασίας ή άλλης φύσεως πόρων.

Μάλιστα στην εξώδικη διαμαρτυρία περιλαμβάνεται και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Γλυφάδας. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ της Αφροδίτης Μπάρμπα και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα