Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κάνει comeback υποστηρίζοντας το “Συνέδριο Γονιμότητας”

by Τόνια Τζαφέρη

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κάνει comeback υποστηρίζοντας το “Συνέδριο Γονιμότητας”

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Φαινόμενο από τα λίγα η νεαρή βουλευτής, μιας και μετά την κατακραυγή επανέρχεται και πάλι για να προκαλέσει αντιδράσεις. Μετά το viral video όπου μίλησε ανοιχτά για τις σκέψεις της, επάνω στο θέμα της γυναίκας. Και της γυναικείας τριχοφυΐας. Για τις οποίες κατακρίθηκε (και δικαιολογημένα). Αποφάσισε να επανέλθει δριμύτερη, παίρνοντας θέση σε ένα ακόμη πιο ευαίσθητο και λεπτό ζήτημα. Αυτό της γονιμότητας αλλά και του σποτ, που ήδη έχει ακυρωθεί λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κάνει comeback υποστηρίζοντας το "Συνέδριο Γονιμότητας"

Μπορεί λοιπόν, να σιώπησε για λίγο μετά την κατακραυγή, ωστόσο η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» με αφορμή το περιβόητο Συνέδριο Γονιμότητας.

Δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα γιατί θα ήταν παράλογο, μέχρι και άδικο. Να μην υποστηρίξει ένα συνέδριο ατόφιου μισογυνισμού η Λατινοπούλου που βρίσκει προσβλητικό ένα αξύριστο γυναικείο πόδι.

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει τη δυσαρέσκειά της για την ακύρωση του Συνεδρίου. Παράλληλα, στηρίζει τον διοργανωτή κ. Πάντο που τόσο άδικα έχει στοχοποιηθεί. Και προφανώς εκτοξεύει ρατσιστικές κορώνες περί λαθρομεταναστευτικού.

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερά της προβλήματα είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας, ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ.Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια»,
αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή της.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κάνει comeback υποστηρίζοντας το "Συνέδριο Γονιμότητας"

Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια ρητορική περί υπογεννητικότητας και λαθρομεταναστών αναπαρήγαγε χθες και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ακύρωση του Συνεδρίου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Περίεργες συμπτώσεις…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν