Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

by Newsroom i-diakopes.gr
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου φέρνει μαζί της σημαντικές αστρολογικές αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν ιδιαίτερα 4 ζώδια, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου:
Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές εντάσεις και καθυστερήσεις, και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές επιρροές.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν την εβδομάδα 3 με 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου: Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις την εβδομάδα 03/06/2024 – 09/06/2024
Τα ξημερώματα της Δευτέρας σχηματίζεται η σχετικώς σπάνια όψη τριγώνου του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα. Μια όψη που συνδέεται με:

– τύχη στα οικονομικά,

– αύξηση της δύναμης αυτών που επηρεάζει,

– αλλά και την αποκάλυψη κάποιων κρυμμένων μυστικών.

Μας καλεί να γίνουμε πιο φιλόδοξοι. Ενισχύει, όμως, και την επιθυμία μας να κάνουμε ριζικές και θετικές αλλαγές στη ζωή μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας:

– ταχύτητα στη σκέψη,

– περισσότερο λογικές προσεγγίσεις και

– μια αέρινη και πιο ανάλαφρη επιρροή στην καθημερινότητα μας.

Ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις δοσοληψίες, τις σπουδές, το εμπόριο. Πιο πολύ από τη νέα του θέση θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το δυαδικό χαρακτήρα των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί πιο εύκολα να βρεθούμε να πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο διαφορετικές καταστάσεις, προτάσεις, προσεγγίσεις. Μια πλειάδα όψεων του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία που βρίσκονται στους Διδύμους μεταξύ τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει ιδιαίτερα έμφαση στην επικοινωνία αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο σε κάποιο άτομο ή σε κάποια κατάσταση και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Στο μέσον της εβδομάδας κυριαρχεί η επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται την Πέμπτη 06/06 στο ζώδιο των Διδύμων.
Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που ενισχύει το πνεύμα της συνεργασίας και της σύμπραξης με τους άλλους προκειμένου να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα στις προσπάθειες μας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που:

– αυξάνει την περιέργεια μας για το καινούριο,

– μας ανοίγει την όρεξη για αλλαγή παραστάσεων και ταξίδια

– και φουντώνει την επιθυμία για νέες γνωριμίες και επέκταση του φιλικού μας κύκλου.

Ακόμη μπορεί να θέλουμε να κάνουμε αγορές τεχνολογικών μέσων επικοινωνίας ή μέσων μεταφοράς. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό, ένα ποδήλατο ή ένα αυτοκίνητο με αυτό το φεγγάρι μπορεί να έχετε θετική έκβαση. Η Νέα Σελήνη δέχεται ευνοϊκές έως επί το πλείστον όψεις, εκτός από το περιοριστικό τετράγωνο που δέχεται από τον Κρόνο που σημαίνει ότι σε κάθε μας βήμα ή ξεκίνημα που θέλουμε να κάνουμε πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι.

Το Σάββατο ξεκινά ένα πιο απαιτητικό διάστημα, καθώς οι πλανήτες από τους Διδύμους ξεκινούν να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Κρόνο. Το Σάββατο η Αφροδίτη θα είναι η πρώτη που θα αναμετρηθεί με τον πλανήτη των περιορισμών, των ορίων, της πειθαρχίας. Θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου-αρχές του τρίτου δεκαημέρου των μεταβλητών ζωδίων:

– Διδύμων,

– Παρθένου,

– Τοξότη και

– Ιχθύων,

δημιουργώντας κραδασμούς στις σχέσεις, πιθανώς όμως και τα οικονομικά. Είναι η στιγμή να επανεκτιμήσετε τον ρόλο σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας αλλά και την οικονομική σας διαχείριση.

Την Κυριακή έχουμε κι άλλη μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου. Στο γήινο και σταθερό αυτό ζώδιο ο Άρης απαιτεί να γίνουμε πιο πρακτικοί και να βρούμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα μας. Λύσεις που θα μας δώσουν ασφάλεια και όχι λόγια που υπόσχονται ασφάλεια.

Το διάστημα μέχρι τις 20/07 που θα παραμείνει στον Ταύρο δεν θα είναι απλό κι εύκολο για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.
Αυτή η θέση είναι μια πιο βίαιη θέση και οι αντιδράσεις δεν ελέγχονται εύκολα. Θα έχουμε εξελίξεις σε πολιτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο και στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ξεσπάσει ακραία και αιφνιδιαστικά.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις την εβδομάδα 03/06/2024 – 09/06/2024

Άση Μπήλιου: ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με μια ιδιαίτερα δυνατή όψη του Δία από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να ανοίξετε τα φτερά σας, να έχετε περισσότερη επιτυχία σε θέματα σπουδών ή δουλειάς, να κάνετε περισσότερα ταξίδια, αλλά ακόμη να έχετε μια καταλυτική αλλαγή και στην ερωτική σας ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, περνά στο ζώδιο σας κάνοντας πιο δυναμικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και φυσικά πιο απαιτητικούς. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεν θα σας αρέσει καθώς θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για επικοινωνία, επαφές, κίνηση, εξελίξεις και αλλαγές.

Το μυαλό σας θα δουλεύει κα