Αυτές τις μέρες καλύτερα… κλειστείτε σπίτι: Δύσκολος ο Ιούνιος για 4 τα ζώδια – Οι 7 επικίνδυνες ημερομηνίες

by Newsroom i-diakopes.gr
Αυτές τις μέρες καλύτερα… κλειστείτε σπίτι: Δύσκολος ο Ιούνιος για 4 τα ζώδια – Οι 7 επικίνδυνες ημερομηνίες

Ανάλυση ζωδίων: Προβλέψεις για τις δύσκολες μέρες του μήνα και την επίδρασή τους. Δυστυχώς ο Ιούνιος 2024, δεν φέρνει μόνο ευκαιρίες και καλοτυχία αλλά και αρκετές δυσκολίες.

Οι δύσκολες ημερομηνίες του μήνα για τα ζώδια:
6 Ιουνίου: Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο
Οι άνθρωποι με ηλιακό σημείο στους Δίδυμους, τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθύες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων (14-20 μοίρες) μπορεί να αντιμετωπίζουν τάσεις έντασης και προκλήσεις στις σχέσεις τους. Συνιστάται η διατήρηση ψυχραιμίας και η αντιμετώπιση των δυσκολιών με λογική.

8 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο
Οι ανθρώποι με ηλιακό σημείο στους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων (17-21 μοίρες) ενδέχεται να βιώσουν απογοητεύσεις και πιέσεις στις σχέσεις τους. Συνιστάται η υπομονή και η κατανόηση προς το σύντροφό σας ή γενικά προς τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Αυτές τις μέρες καλύτερα… κλειστείτε σπίτι: Δύσκολος ο Ιούνιος για 4 τα ζώδια – Οι 7 επικίνδυνες ημερομηνίες

9 Ιουνίου: Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο
Οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων (0-3 μοίρες) αντιμετωπίζουν εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις τους. Είναι προτιμότερο να αποφεύγονται οι διαμάχες και οι βαριές συζητήσεις. Επίσης, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο (17-21 μοίρες) ενδέχεται να αισθανθούν απογοήτευση και κόπωση. Είναι σημαντικό να διατηρηθείτε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις εντάσεις.

12 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο
Τα Ζώδια των Διδύμων, των Τοξότων, των Παρθένων και των Ιχθύων που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο (17-21 μοίρες) βιώνουν συναισθηματική θλίψη και απογοήτευση. Η αρνητική ανταπόκριση σε σημαντικά για αυτούς γεγονότα, όπως ένα «σ’ αγαπώ» ή μια πρόταση συνεργασίας, είναι πιθανή. Είναι ουσιώδες να επιδείξετε υπομονή και να αποφύγετε τις δυσάρεστες συζητήσεις.

17 Ιουνίου: Αφροδίτη και Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα
Τα Ζώδια των Διδύμων, των Παρθένων, των Τοξότων και των Ιχθύων που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο (27-29 μοίρες) βιώνουν απογοητεύσεις και παρανοήσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια ρεαλιστική στάση και να μην υπερβάλλετε τις καταστάσεις.

26 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό
Η σημερινή ημέρα αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου (9-13 μοίρες) μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και ανατροπές στις σχέσεις τους. Μέσα από τις εντάσεις και τις δυσκολίες, κάποιοι από αυτούς μπορεί να ξεπεράσουν αρνητικά μοτίβα.

28 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με Χείρωνα
Οι Δίδυμοι, οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου (20-24 μοίρες) αναμένεται να αντιμετωπίσουν συναισθηματικές προκλήσεις και να διεξαγάγουν βαριές συζητήσεις. Συνιστάται να αποφεύγονται οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Προτεινόμενα