Αυτή χυμώδης, αυτός με κοιλιακούς φέτες: Aυτό το ζευγάρι στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

by Newsroom i-diakopes.gr
Αυτή χυμώδης, αυτός με κοιλιακούς φέτες: Aυτό το ζευγάρι στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα

Body positivity: Το ζευγάρι που γκρεμίζει τα στερεότυπα

Ένα ζευγάρι που δεν κοιτάζει την εμφάνιση αλλά την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο, στέλνει το πιο σημαντικό μήνυμα. Συγκεκριμένα η γυναίκα αποκαλύπτει ακόμα και τις κακίες που έχει δεχθεί από τον κόσμο για το σώμα της ενώ τονίζει πως ο άντρας την αγαπάει για αυτό που είναι.

Η φωτογράφος γάμων Τζένα Κούτσερ καταλαβαίνει πως ο σύζυγός της είναι ο άνδρας των ονείρων πολλών γυναικών.

Η 29χρονη Τζένα είναι παντρεμένη με τον προπονητή Ντρού Κούτσερ, του οποίου η σωματική διάπλαση δικαίως του αποδίδει τον όρο «Mr. Pack» και έχει πάνω από 17.000 οπαδούς στο Instagram.

Η κοπέλα που περιγράφει τον εαυτό της ως κορίτσι με «καμπύλες» μιλά για το πώς το να είναι παντρεμένη με τον κύριο «φέτες» έχει επηρεάσει την άποψή της για το σώμα της σε μια ανάρτηση στο Instagram, κλείνοντας έτσι πολλά στόματα.

«Μια φορά κάποιος μου έστειλε μήνυμα για να μου πει πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κατάφερα να βρω έναν τόσο όμορφο άνδρα. Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα με αυτό» έγραψε στην ανάρτησή της.

«Μέρος της ανασφάλειας μου με το σώμα μου έχει προκύψει από το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη με τον ίδιο τον Mr 6 Pack. Γιατί εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, να έχω έναν τέτοιο άνδρα; Νιώθω ανάξια και όταν γράφω στο μυαλό μου κείμενα επειδή δεν είμαι λεπτή, δεν μου αξίζει».

Στη συνέχεια επαινεί τον άντρα της για τον τρόπο που την κάνει να νιώσει για το σώμα της.