“Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”: Η νέα ζωή της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ιωάννα Τούνη: Πως είναι η καθημερινότητα της με τον νεογέννητο γιο της

Η ζωή της Ιωάννας Τούνης έχει αλλάξει εδώ και λίγους μήνες από τότε που έφερε στη ζωή το νεογέννητο μωράκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη φιλοξενήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της “Χαμογέλα και Πάλι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιό της, για τα όσα βιώνουν οι νέοι γονείς αλλά και για το γεγονός ότι ο μικρός είναι συνεχώς μαζί της καθώς δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο ώστε να βοηθήσει και να μπορέσει το ζευγάρι να έχει ελεύθερο χρόνο.

«Παρακολουθώ το μωρό ώστε να δω αν χαίρεται ή ζορίζεται. Βλέπω του αρέσουν οι βόλτες. Νομίζω σε όλα τα μωράκια αρέσουν, ίσως οι γονείς τους μεταφέρουν το άγχος και το στρες», είπε η Ι. Τούνη.

Και εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τη νέα ζωή ως μητέρα: «Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Έχω ψηλοεπανέλθει. Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει (να χάσω) τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα», απάντησε η Ιωάννα Τούνη καλεσμένη στο Mega.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης